Videokonferanseutstyr

Få satt opp videokonferanse og utstyr til både bilde og lyd hos Presentations Data. Vi tilbyr alltid det nyeste utstyret på markedet og følger opp alle løsninger vi setter opp.

Kontakt oss

Presentations Data hjelper deg å sette opp utstyr til videokonferanse, både når det kommer til lyd og bilde. Vær sikret effektiv kommunikasjon med kunder og kolleger, uansett avstand. Vi tilbyr diverse løsninger for videokonferanse – alle stabile og kan brukes på alle enheter. Utstyret er enkelt å bruke for alle.

For å sikre våre kunder gode og effektive videokonferanser og -møter, tilbyr vi løsninger som Microsoft Teams. Programmet har blitt et av verdens mest populære – med god grunn. Vi leverer også Pexips videotjenester. Disse settes opp raskt, med lave kostnader, og fungerer som et virtuelt møterom der du kan delta i et videomøte fra hvilken som helst plattform og enhet. 

Fordeler med videokonferanse

Å investere i videokonferanseutstyr av god kvalitet gir deg som bedrift mange fordeler når det kommer til kommunikasjon, samarbeid og administrasjon. Videokonferanse er både effektivt, kostnadsreduserende og kan brukes både internt i bedriften og med eksterne partnere. 

Redusert pendlingstid og -kostnader

En av de mest åpenbare fordelene er redusert pendlingstid. Om du ofte skal ha fysiske møter med kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere kan du ende med å bruke mange verdifulle timer på reising. Dette er ineffektivt og frustrerende.

Ved å redusere pendlingstiden vil også kostnadene rundt reisingen reduseres. Dermed kan du spare mye penger på å slippe å reise langt for å delta på konferanser, møter, kurs og workshops. Dette er godt mulig dersom du har riktig videokonferanse utstyr hjemme. 

Sparer planeten

Om du, som oss i Presentations Data, er opptatt av å skape en bærekraftig fremtid, er videokonferanse et langt grønnere alternativ enn å møtes i virkeligheten. Jo mindre du kjører og flyr, jo mindre utslipp har du. Dette er i seg selv en grunn til å investere i riktig videokonferanseutstyr. 

Forbedrer produktivitet og kommunikasjon

Forskning viser at vi mennesker behandler visuell informasjon raskere og mer nøyaktig enn både lyd og tekst. Vi vil derfor få med oss mer når vi får informasjonen servert via video enn kun på et telefonmøte eller en skriftlig brief. 

Du vil også kunne få raskere svar på spørsmål når du, i stedet for å sende en mail og vente på svar, kan spørre personen raskt og direkte via en kort videokonferanse. 

Det er også lettere å jobbe i team, da man stadig jobber mer adskilt. Noen i teamet er kanskje hentet inn fra andre steder i landet, eller er frilansere med hjemmekontor. Videokonferanser hjelper dere å enkelt samle teamet, enten det er for vanlige møter eller raske check-ups.

Dette er Presentations Data

Presentations Data er ledende innenfor levering av audiovisuelt utstyr på det norske markedet, og har mer enn 20 års erfaring fra bransjen. I løpet av disse årene har vi opparbeidet oss svært bred kunnskap når det kommer til teknologi, og er svært oppdatert på det nyeste markedet har å tilby. 

Vi er opptatt av å alltid kunne levere det mest innovative utstyret til våre kunder og streber etter kvalitet i alle ledd. Derfor setter vi strenge krav til både oss selv og våre samarbeidspartnere, som er blant verdens beste i sine felt. Blant annet jobber vi med Bose, Sony, Samsung, LG, Cisco og mange flere.

Lager skreddersydde løsninger

I over 20 år har vi skreddersydd og levert forskjellige AV løsninger, som for eksempel videokonferanse utstyr, til en lang liste av ulike kunder. Vi er stolte av vår lange kundeliste, som inkluderer flere ledende aktører. Blant andre:

Ikke kun utstyr til konferanse over video

Vi i Presentations Data tilbyr mer enn bare videokonferanse utstyr. Det er alltid en god ide å få hjelp fra proffe prosjektledere når du skal finne de riktige løsningene for ditt kontor – vi har prosjektledere med mer enn 15 års erfaring i bransjen som bistår deg i å finne ut av hva som passer dine behov best. Da vi alltid er oppdatert på hva som er best og nyest på markedet, vil du aldri ende opp med noe annet enn nettopp det. 

Vi er også eksperter innen design og hjelper deg gjerne med å produsere kreativt og effektivt innhold til løsningene dere får hos oss, dette gjelder både lyd, bilde og video. Med det riktige innholdet når bedriften din sine mål fortere, noe som er et viktig mål for de fleste. 

Arrangementer

I tillegg til videokonferanse utstyr, design og mye annet, tilbyr vi også bistand ved større eventer og arrangementer. Også her bruker vi vår kompetanse og erfaring innen bilde, lyd, scene og skjerm til å hjelpe deg å gjennomføre ulike arrangementer. Blant annet kan vi bistå dere med leie av utstyr, klargjøring, rigging og nedrigging, rådgivning og forberedelser og med en event-tekniker. 

Ta kontakt for videokonferanse utstyr og mye mer

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker råd eller bistand innenfor noen av disse områdene. Som eksperter på alt fra videokonferanse utstyr til event er vi en god samarbeidspartner for de fleste firmaer å ha. 

Bli en del av vår kundeliste du også! Ta kontakt med oss i dag for få vite mer om hva vi kan tilby deg. Vi leverer det nyeste av videokonferanse og utstyr til lyd og bilde. 

Kontakt oss