Rådgivning og design

Våre rådgivere har lang erfaring fra AV-bransjen, og er eksperter innen sitt fagfelt. Vårt mål er å videreutvikle kundenes digitale kanaler slik at de når sine målsetninger på en effektiv måte. Vi hjelper våre kunder med å definere kritiske krav og resultatmål. Prosessene vi bruker, vil hjelpe kundene våre med å definere de virkelige utfordringene slik at vi kan løse dem på best mulig måte. Det er viktig for oss at kundene føler seg godt ivaretatt og at deres ønsker blir hørt gjennom hele prosessen fra oppstart til ferdig oppsett. Vi er opptatt av god dialog for å sikre at kundene våre får det resultatet de ønsker.

God design er en viktig kvalitetssikring. For å få potensielle kunders oppmerksomhet, er det viktig med godt og dynamisk innhold. Vi har spesialisert oss på å lage innhold som inspirerer til økt salg og effektiv kommunikasjon. Vi tilbyr kostnadseffektiv og dynamisk innholdsproduksjon, og våre designere kan hjelpe deg med å designe den løsningen som passer best for å nå bedriftens mål. Svært mange bedrifter har møterom som ikke fungerer optimalt i forhold til lyd, bilde og oppkobling. Vi tegner møterom med funksjonalitet som gjør at møterommene er lette å bruke og som sikrer god kvalitet på lyd og bilde.

Vi designer også lyd for alle typer bedrifter. Vi har et eget lydmodelleringsprogram der man kan legge inn størrelse på rommet, materiale og andre faktorer som påvirker lydbildet. Dette gjør det mulig å høre hvordan den ferdige lyden blir før man tar stilling til hvilket utstyr man skal velge.

Skjermer har blitt en viktig informasjonskanal. For å effektivisere innholdsproduksjonen, er det viktig med skreddersydde maler. Maler er effektive verktøy for å produsere mye innhold uten at det krever store ressurser av kundene våre. Vi utformer og programmerer et oppsett som gir kundene mulighet til å lage uendelige mengder innhold på få minutter. I tett dialog med kundene våre, kommer vi frem til den løsningen som passer best for dem. Vi tilpasser maler etter kundenes behov, enten det er en enkel mal som viser tekst, pris og produkt eller en mer avansert mal med dynamisk innhold samlet automatisk fra forskjellige kilder.