Prosjektledelse

Vi er opptatt av å skape suksesshistorier sammen med kundene våre, og tror at god kommunikasjon er veien til vellykkede prosjekt. Dette krever en erfaren og kunnskapsrik prosjektleder som vet hvilke løsninger som passer best til kundenes behov. Alle våre prosjektledere har mer enn 15 års erfaring fra AV-bransjen, og er alltid oppdatert på siste nytt innen teknologi og AV. Dette gir dem god kunnskap over mulige løsninger slik at de alltid kan anbefale den beste løsningen.

En leveranse starter alltid med et innledende møte og en befaring i kundens lokaler.  Disse møtene er viktig for å avdekke kundenes behov og forventninger. Gjennom å forstå kundenes ønsker og utfordringer, kan vi levere de beste løsningene skreddersydd til kundenes behov. Gjennom hele prosessen er prosjektlederen et kontaktpunkt mellom våre teknikere og kunden. Dette sikrer god informasjonsflyt og forutsigbarhet gjennom hele prosjektet.

Prosjektlederen deltar i alle nødvendige møter i planleggingsfasen og sørger for å koordinere leveransen. Det er avgjørende at våre prosjektledere samarbeider godt med alle nødvendige leverandører i et prosjekt mtp logistikk og leveranse.Det er prosjektlederens ansvar å sørge for at prosessen fra planlegging til ferdig oppsett går så knirkefritt som mulig.