Innholdsproduksjon

Vi er totalleverandør av Digital Signage, og har bred erfaring med å produsere innhold til ulike bruksområder og målgrupper. Vi kan bistå deres redaksjon med gode råd eller stå for produksjon av alt innhold.

Vi produserer spennende innhold og forteller historier som engasjerer og skaper oppmerksomhet.  Vår lekne, grafiske designere produserer alt fra enkel grafikk og animasjoner til avanserte filmer. Med dynamisk innhold kan du skape en egen kommunikasjonskanal og segmentere informasjonen slik at den treffer de målgruppene du ønsker å nå, når du ønsker å nå dem.

Informasjonsskjermer er et godt verktøy for intern kommunikasjon i bedrifter. Vi kan hjelpe deg med å integrere kommunikasjon fra andre kanaler som intranett, sosiale medier, værmeldinger, trafikkmeldinger med mer. Hver lokasjon er unik, og vi hjelper til med å gjøre det beste ut av den. 

Digital Signage er også en effektiv måte å vise vei på . I stedet for permanente skilt er rutene alltid dynamiske, og kan endres ved noen få tastetrykk. Dette gjør det mulig å tilpasse skjerminnholdet med logoer, video og sosiale medier for å sikre en varm velkomst for besøkende.