Design

God design er en viktig kvalitetssikring. For å få potensielle kunders oppmerksomhet, er det viktig med godt og dynamisk innhold. Vi har spesialisert oss på å lage innhold som inspirerer til økt salg og effektiv kommunikasjon. Vi tilbyr kostnadseffektiv og dynamisk innholdsproduksjon, og våre designere kan hjelpe deg med å designe den løsningen som passer best for å nå bedriftens mål. Svært mange bedrifter har møterom som ikke fungerer optimalt i forhold til lyd, bilde og oppkobling. Vi tegner møterom med funksjonalitet som gjør at møterommene er lette å bruke og som sikrer god kvalitet på lyd og bilde.

Vi designer også lyd for alle typer bedrifter. Vi har et eget lydmodelleringsprogram der man kan legge inn størrelse på rommet, materiale og andre faktorer som påvirker lydbildet. Dette gjør det mulig å høre hvordan den ferdige lyden blir før man tar stilling til hvilket utstyr man skal velge.

Skjermer har blitt en viktig informasjonskanal. For å effektivisere innholdsproduksjonen, er det viktig med skreddersydde maler. Maler er effektive verktøy for å produsere mye innhold uten at det krever store ressurser av kundene våre. Vi utformer og programmerer et oppsett som gir kundene mulighet til å lage uendelige mengder innhold på få minutter. I tett dialog med kundene våre, kommer vi frem til den løsningen som passer best for dem. Vi tilpasser maler etter kundenes behov, enten det er en enkel mal som viser tekst, pris og produkt eller en mer avansert mal med dynamisk innhold samlet automatisk fra forskjellige kilder.