Smartboard

Presentations Data er ledende når det kommer til audiovisuelt utstyr. Om du har behov for lyd- og bildeløsninger, som et Smartboard – ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss

Et Smartboard er et AV verktøy som passer både på kontorer, møterom, klasserom og diverse andre lokaler. I dag finner vi verktøyet på en stor del av norske skoler og universiteter, og i flere og flere møte- og konferanselokaler. 

Med et Smartboard kan du enkelt skrive og tegne, slik som med et whiteboard eller en tavle, samtidig som du kan koble til eksterne skjermer og datamaskiner for å vise digitale bilder og presentasjoner. 

Vi er Presentations Data

Presentation Data er en ledende leverandør av audiovisuelt utstyr, og leverer utstyr til flere av Norges fremste selskaper. Hovedfokuset vårt ligger på nytenkning, innovasjon og kvalitet – vi streber alltid etter å levere det beste og nyeste av AV på markedet til våre kunder, blant annet smartboard, lyd og lys. 

Med over 20 års erfaring under beltet har vi opparbeidet oss en kompetanse som hjelper oss å alltid ligge i forkant når det kommer til innovasjon og teknologi. Vi følger konstant med på utvikling i bransjen og er klare til å tilby våre kunder det aller nyeste, før du i det hele tatt vet at det er på markedet.

Bredt tilbud av utstyr og løsninger

Vår mening er at audiovisuell kommunikasjon, med utstyr som høyttalere, styringspaneler, løsninger for videokonferanser og digital Signage, er hvordan vi kommer til å kommunisere i fremtiden. Derfor er det viktig for alle, spesielt bedrifter, å holde utstyret sitt oppdatert.

Med noen av verdens beste leverandører som samarbeidspartnere, distribuerer vi skreddersydde AV løsninger til alt fra diverse butikker, treningssentre og restauranter, til flyplasser og hoteller. Dette inkluderer smartboard av den høyeste kvalitet. 

Fordeler med Smartboard på kontoret

De fleste som har jobbet på kontor er kjent med Whiteboards, og hvor enkelt og greit det er å bruke dem. Fordi så mange har erfaring med Whiteboards, brukes de fremdeles i mange store firmaer og skoler verden over. Her er hvorfor en oppgradering til Smartboard er en god idé:

Når det kommer til møterommet står deling av informasjon, samt kreative prosesser svært sentralt. Ved å bruke visuelle samarbeidsløsninger og AV utstyr, kan du øke produktivitet og forenkle flere prosesser. Du vil aldri miste en innovativ idé, og tilgangen på informasjon er større og enklere, da du kan dele og få tilgang til filer.

Kontakt for mer info om smartboard

Ønsker du mer informasjon om smartboard, hvordan du kan bruke det i din bedrift eller vil du snakke med oss om noe annet av AV utstyret vi tilbyr? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg mer enn gjerne med å finne løsningene som er riktig for deg.

Flere tilbud enn kun smartboard

I tillegg til å tilby utstyr som smartboard, lyd og lys, bruker vi vår kompetanse til å bistå kunder med design og arrangementer. Når du trenger innhold å vise på skjermene dine, har vi profesjonelle innholdsprodusenter til disposisjon, samt designere som hjelper deg å designe løsninger for deres møte- eller klasserom. 

Vi hjelper dere også gjerne med rigging, klargjøring og nedrigging av utstyr på event, leie av utstyr samt rådgivning og forberedelser. Trenger du en event-tekniker under eventet finner du også det hos oss. 

Ta kontakt med Presentations Data når du vil holde deg oppdatert på markedets mest innovative AV teknologi. Vi leverer det nyeste av blant annet Smartboards, skjermer, høyttalere og mye mer. 

Kontakt oss