Kontorbygg

Vinmonopolet

Løsning AV, Bilde, Digital Signage, Lyd, Styringssystemer, Videokonferanse
Bransje Kontorlokaler
Når 2018
Lokasjon Barcode, Oslo
Kunde Vinmonopolet

Vinmonopolet har flyttet inn i nye, spennende kontorer i praktbygget Diagonale, midt i hjertet av Bjørvika. De nye lokalene er på 4000 kvadratmeter og ligger i  4 og 5 etasje, samt en del av 6 etasje i bygget. Lokalene er lyse, luftige og stilfullt innredet med lyse vegger og interiør i toner av grønt, rødt og oransje. Vinmonopolet ønsket moderne og fremtidsrettede AV-løsninger som er intuitive å bruke. De nye kontorene er utformet med en rekke møte- og samhandlingsrom av ulik størrelse og spennende sosiale soner for ansatte og besøkende.

Vi har levert store VIP-rom og møterom med plass til mellom 6 og 12 personer med blant annet Microsoft surfacehub. Vi har også levert smarte huddle-rom for opptil 4 personer. Vinmonopolet har mange interne og eksterne kurs. I de nye lokalene har de fått to nye kursrom. Kursrommene er tilrettelagt for moderne undervisningsmetoder med interaktive visningsflater. Rommene kan slås sammen til et stort kursrom hvor AV-løsningene er fleksible og kan kobles sammen like lett som de kan brukes hver for seg.

I Vinmonopolets nye lokaler har de innredet nye presse- og prøverom med integrert spyttebakke og skyllekran for pressesmakinger, produktpresentasjoner og fagseminarer. Her har vil levert skjermer for å vise presentasjoner og videoløsning for samhandling. Rommene har også et brukervennlig styringssystem for blant annet lys og lyd, slik at stemningen enkelt kan tilpasses ved et enkelt tastetrykk. Rundt i kontorlandskapet og i de sosiale sonene er det montert store skjermflater med digital signage. Her viser Vinmonopolet nyheter og informasjon til ansatte og besøkende og feeder fra Vinmonopolets sosiale medier.

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter