Hotell, Konferanse

Thon Hotels

Løsning AV, Bilde, Lyd, Styringssystemer
Bransje Eiendomsforvaltning, Hotell
Når 2015-2018
Lokasjon Lokasjoner over hele landet
Kunde Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen og har hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam. Hotellene har en varm atmosfære og et høyt servicenivå og vi er kjempe stolte av å ha dem som en av våre kunder.

Thon Hotels har atmosfæren i sentrum og ønsker å skape positive hotellopplevelser som gjør at gjestene ønsker å komme tilbake. En viktig del av dette er god lyd på rom, fellesområder og spisearealer. God lyd skaper god stemning og et behagelig lydbilde uansett hvor du befinner deg i rommet. De fleste Thon hoteller har lyd-systemer fra Bose levert av Presentations Data.

Thon er også opptatt av å ha topp moderne møte og konferansefasiliteter på flere av sine hoteller. Her har vi levert skjermer, projektorer, lyd og brukervennlige styringssystemer som gjør det enkelt å legge tilrette for ansatte brukere av utstyret. Det er vektlagt at møterommene skal være enkle å bruke for alle og de fleste av skjermene har autosense hvor presentasjonen vises så fort man kobler i kabelen.

Listen over hoteller vi har samarbeidet med er lang. Her er alle hotellene vi har har gleden av å samarbeide med.

Thon Hotel Gardermoen, Thon Hotel Oslo Airport, Thon Hotel Alta, Thon Hotel Arena, Thon Hotel Kirkenes,Thon Hotel Kautokeino, Thon Hotel Polar  Thon Hotel Opera, Thon Hotel Spectrum, Thon Hotel Harstad, Thon Hotel Nordlys, Thon Hotel Lofoten, Thon Hotel Moldefjord, Thon Hotel Gyldenløve, Thon Hotel Arendal, Thon Hotel Slottsparken, Thon Hotel Europa, Thon Hotel Kautokeino, Thon Hotel Hammerfest, Thon Hotel Nordlys, Thon Hotel Panorma, Hotel Bristol, Thon Hotel Rozenkrantz, Time park Thon Hotel Skeikampen,  Thon Hotel Storo (åpner september 2018).

 

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter