Kontorbygg

SuperOffice

Løsning Bilde, Lyd
Bransje Software
Når 2000-2018
Lokasjon Oslo
Kunde SuperOffice

SuperOffice har nettopp flyttet inn i et tradisjonsrikt hus mellom Litteraturhuset og Kunstnernes hus i Oslo. Bygningen er oppført i 1866 og har hatt mange roller gjennom årene; bla Musikkhøyskole, Sykehus og leiegård. Huset er verneverdig og har blitt med varsom hånd.

Utvendig er bygningen bevart i sin opprinnelige form. Innvendig har de gravd ut kjelleren og fått et nydelig fellesareal med møterom, vinkjeller, kaffebar og kantine. I øvrige 3 etasjer har man møterom med alle fasiliteter. Vi har levert bilde, lys, og styringssystem til alle møterom og til fellesarealer. Dette er et prosjekt som vi har satt stor pris på å få lov til å være med da vi er opptatt av at vår teknikk skal kunne tilpasses lokaler og interiør på en god måte.

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter