Offentlig

Stortinget

Løsning Bilde, Lyd, Videokonferanse
Bransje Offentlige bygninger
Når 2003-2018
Lokasjon Oslo
Kunde Stortinget

Presentations Data har siden 2003 hatt et meget godt samarbeid med Stortingets administrasjon om leveranser av audiovisuelt utstyr til deres møterom. Vi har levert audiovisuelle løsninger med styresystemer og digital signage til over 100 store og små installasjoner i Stortinget sine bygninger. Stortingssalen, Høringssaler og komitérom, kjellerstuen, lagtingsalen og historisk sal er noen av de største prosjektene.

Da Stortinget installerte nytt konferanse- og voteringsanlegg i Stortingssalen leverte og programmerte Presentations Data komplett Crestron styresystem i salen. Utstyret håndterer vesentlige funksjoner og kan betjenes fra både presidentens og sekretærens plasser i salen. Det ble også laget et opplegg for betjening av taletidsstyringen som brukes i salen. Systemet har redundant styreprosessor som kan kobles inn dersom den første feiler.

Vi har også gjennomført et spennende prosjekt i Lagtingssalen i Stortinget. Vi installerte nytt AV-anlegg i salen, og projektoren skulle installeres i den eksisterende lysekronen. Salen er vernet av Riksantikkvaren og er derfor underlagt strenge regler for endringer og installasjoner. Alle synlige installasjoner som projektor, høyttalere, lerretskasse og lignende måtte derfor være best mulig tilpasset rommets arkitektur og farge.

 

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter