Konferanse

Sentralen

Løsning Bilde, Digital Signage
Bransje Restaurant og utested
Når 2016
Lokasjon Kvadraturen, Oslo
Kunde Sentralen

Sentralen åpnet sine dører igjen vinteren 2016 etter en omfattende ombygging. Midt i sentrum av Oslo er Norges eldste sparebankbygg skapt om til et unikt hus med seks fantastiske scener for kulturopplevelser. I tillegg til å være et hus for formidling av kultur og gode ideer, har Sentralen moderne øvings- og produksjonsrom og attraktive møte- og konferanselokaler til utleie. Vi er stolt leverandør av alle de audiovisuelle løsningene i det nye møteroms- og arrangementshuset.

Sentralen ønsket å dekke mange ulike behov og bruksområder med AV-løsninger. Vi leverte 19 nye flotte møterom, med 27 bookingpaneler som gjør det enkelt å reservere rom og sjekke ledig kapasitet. Wayfinder er installert i hele bygget,som gjør det enkelt for alle besøkende å finne frem til riktig sted. Bygget fikk også installert 12 skjermer med Digital Signage, i tillegg til 7 infoskjermer fra Samsung. Det ble også satt opp en parabol-løsning på taket, et besøkssystem med 2 skjermer. Stedet har virkelig blitt fantastisk sted med flotte fasiliteter for møter, et deilig måltid i tillegg til seks fantastiske scener for kulturopplevelser.

Sentralen er Norges største kultur- og innovasjonshus. Bygget er arbeidssted for over 350 kreative mennesker som produserer ulike kulturuttrykk eller jobber med å finne nye løsninger på utfordringer i samfunnet. I første etasje serverer Norges mest spennende kokker mat og drikke i husets restaurant og kafé. I tillegg til å være et hus for formidling av kultur og gode ideer, har Sentralen moderne øvings- og produksjonsrom og attraktive møte- og konferanselokaler til utleie. Sentralen eies av Sparebankstiftelsen DNB.

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter