Kontorbygg

Orkla

Løsning AV
Bransje Kontorlokaler
Når 2019
Lokasjon Oslo
Kunde Orkla

 

I Orkla City har Orkla samlet alle sine merkevarer og forretningsområder. Orkla ønsket å skape et fremtidsrettet, tidsriktig, brukervennlig og driftssikkert audiovisuelt miljø. De ønsket seg innovative, inspirerende og varierte kontorlokaler med god atmosfære. 

Arbeidsplassene er såkalt aktivitetsbasert kontor, slik at man lett kan flytte seg mellom ulike soner alt ut ifra hvilken type arbeidsoppgaver som skal løses. De respektive Orkla selskapene har hver sin hjemmebase med mulighet for å sitte der man ønsker, enten man ønsker å jobbe konsentrert og uten støy, eller møte kollegaer i møterom eller samhandlingssoner. Presentations Data har levert 89 multirom som er laget for samling i små grupper 2-3 personer. Disse rommene inneholder skjerm i 49 tommers størrelse med 4K oppløsning og enkle skype-løsning med webcam. Det er også levert 34 større møterom med skjermer fra 55 til 98 tommers størrelse med Cisco room kit og Crestron Mercury med IP-telefoni. Det er også levert et styrerom med 98 tommers skjerm med Cisco løsning. Det er også levert møteromspaneler og tilhørende løsning for møteromsbooking. Det er i tillegg lagt til rette for 20 stk. såkalt “åpne soner,” hvor interiør og møbler avgrenser sonen og hvor det er montert 55 eller 65 tommer skjermer med web-cam. Disse sonene muliggjør fleksible møter uten å være avhengig av booking av rom. 

I hjertet av bygget har vi levert et high-end auditorium med en LED-vegg fra Samsung med 4K oppløsning og 1,2mm pixel pitch. LED-veggen gir glassklare bilder. Det er montert kraftig lyd med styring fra Coda og lys med moving heads og effekter i vegg fra Snow. Bygget har også fått en digital signage løsning fra Scala. Løsningen ligger bak en LED-vegg ved byggets resepsjon og 10 skjermer som er plassert i andre fellesområder og gir Orkla mulighet til å dele ønsket informasjon med ansatte og besøkende. 

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter