Restaurant

Olivia Restaurant

Løsning Lyd
Bransje Restaurant og utested
Når 2011-2018
Lokasjon Tjuvholmen, Aker Brygge, Østbanehallen
Kunde Olivia Restaurant

Olivia sin ambisjoner å by på de beste smakene fra Italia. Autentisk italiensk mat i moderne omgivelser, service og personale som skinner av fellesskap og lidenskap samt dyktige og lekne kokker – akkurat som i en italiensk familie. Gjennom vårt samarbeid har vi fått gleden av å levere lyd til deres restauranter på Aker Brygge, Tjuvholmen og Østbanehallen.

For å skape den rette stemningen i sin ønsket Olivia god lyd for behagelig bakgrunnsmusikk i hele restauranten. Alle spisestedene ønsket sin egen miljølyd. Dette krever at man setter opp og kalibrer lyden slik at den holder seg inne i gitte områder og at så lite som mulig lekker ut og resulterer i støy. 

Olivia åpnet for første gang dørene på Aker Brygge i 2006 med en meny som senere har blitt kjernen i alle Olivia-restaurantene; steinovnsbakt, tynn pizza, klassiske pastaretter, antipasti, salater, supper, kjøtt og ikoniske desserter. Det italienske kjøkken verdsetter få, men veldig gode råvarer og dette har vi selvfølgelig adoptert. I dag har de seks restauranter i tre byer. Alle har den samme lune atmosfæren som vi er kjent for, men restaurantene har også hver sin personlighet som gjenspeiles i deler av menyen og interiøret.

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter