Restaurant

Nodee – lyd i en av Norges fremste restauranter

Løsning Lyd
Bransje Restaurant og utested
Når 2017
Lokasjon Barcode, Oslo
Kunde Dinner

Nodee sky er en perle i Barcode. I 13. etasje finner du stilige SKY bar med friske cocktails, fantastisk utsikt og en utendørs lounge. I 14. etasje finner du en intim restaurant som serverer herlig mat fra det japanske Washoku-kjøkkenet, med spektakulær utsikt over Oslo. Nodee ønsket en intim, behagelig atmosfære i sine lokaler.

 

Nodee ønsket å kunne spille dempet bakgrunnsmusikk med et god lyd, men av samme kvalitet som du finner på en nattklubb. De ønsket også et lydbilde som gav den samme gode følelsen uansett hvor man sitter eller befinner seg i restauranten eller baren. Til sammen leverte vi over 50 høytalere med Dante fra Bose fordelt på restaurant, bar, utendørs takterrasse, gang og toaletter. Interiøret og atmosfæren stod sentralt i utarbeidingen. Det ble derfor spesiallaget braketter til alle høyttalerne slik at de på best mulig måte skulle passe inn med det øvrige interiøret.

“Presentasjons data har vært det naturlige valget av leverandør og samarbeidspartner på lyd og AV utstyr på vår restaurant, Nodee Sky. Løsningene har blitt skreddersydd til våre lokaler, og har gitt en lydopplevelse i toppklasse som fungerer like godt til romantiske middager som event og kick off. AV løsningene er blitt godt kamuflert i interiøret, og er ikke synlige med mindre de skal tas i bruk hvilket har vært svært viktig for oss. Samarbeidet med Presentations Data er svært godt, og vi føler oss godt ivaretatt og fulgt opp på alle ledd i organisasjonen”. 

Matthias Klaveness Saers, Daglig leder

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter