Restaurant

Mat og Drikke Gruppen

Løsning Bilde, Lyd, Styringssystemer
Bransje Restaurant og utested
Når 2016-2020
Lokasjon Oslo
Kunde Mat & Drikke Gruppen

Mat & Drikke er en restaurantgruppe som ble startet av Pål Gjelseth i 1983. I dag driver gruppen restaurantene Louise Restaurant & Bar, Albert Bistro, Sorgenfri, Lekter’n og Christiania. Presentations Data har jobbet tett med Mat & Drikke i en årrekke. I restaurantgruppens restauranter er lyd en sentral del av kundeopplevelsen. Vi har gjennomført flere prosjekter og gjør løpende service og oppgraderinger på alle lokasjoner. 

 

 

Louise

Våren 2019 ferdigstilte vi Mat & Drikkes nyeste prosjekt, Louise. Louise ønsket et helt nytt konsept og ville relansere stedet fra å være restaurant til å bli en Aker Brygges største møteplass, med mat, nattklubb og møterom. Vi installerte ny lyd i hele lokalet. Nattklubben fikk et nytt lydssystem over to etasjer og diskolys med moving-heads og fargeskiftende LED-spotten. I restauranten ble det montert nye høyttalere med syv ulike soner som gir fleksibilitet til å styre lyd og musikken som man ønsker i ulike deler av restauranten og på restaurantens uteservering. 

I restaurantens møtesenter ble det levert projektorer og innfelte lerret til tre møterom/ chambre – Kongerommet, Henrik Ibsen og Skipperstuen. Rommene har fleksible vegger og kan brukes hver for seg eller åpnes med plass til 200 personer. Alle rommene er utstyrt med projektor, innfelt lerret og en lydløsning med full fleksibilitet, slik at rommet kan brukes akkurat slik man ønsker. I rommene er det også installert brukervennlige styringspaneler hvor teknikken kan justeres ved et enkelt tastetrykk.

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter