Eiendom

Malling & co- nytt hovedkontor

Løsning Bilde, Digital Signage, Lyd, Videokonferanse
Bransje Eiendomsforvaltning
Når 2017
Lokasjon Vika, Oslo
Kunde Malling & Co

Malling & Co ønsket topp moderne og profesjonelle fasiliteter for å vise seg frem for sine nye og eksisterende kunder som en fremtidsrettet eiendomsforvalter og utvikler. Møterommene ble bestykket med tidsriktig løsninger med flatskjermer, styringssystem og Skype tilrettelagt infrastruktur med god lyd. Proffe løsninger som ville definere inntrykket til kunder og ansatte var viktige føringer for prosjektgruppen til Malling & Co.

Med sin markedsposisjon og forretningside er det viktig for selskapet å ha et operativ og funksjonelt kontormiljø som fremstår som ledende på sitt fag i Norge. Derfor viktigheten av å ha lokaler som kan benyttes som showrom og møteplass for sine nye og eksisterende kunder. Det var viktig for Malling & Co at AV-strategien ble planlagt og gjennomført av proffe fagfolk med fokus på god service og et godt serviceapparat. Prosjektet ble gjennomført på tiden og til budsjett. Vi jobbet strategisk og praktisk ved siden av flere andre firmaer i byggefasen. Prosessen var ryddig og godt gjennomtenkt fra alle parter involvert. Resultatet er fantastisk stilige lokaler som man ikke ønsker å forlate.

I over 50 år har Eiendomshuset Malling & Co vært en sentral aktør i markedet for næringseiendom. Frem til i dag har selskapet vokst til rundt 165 ansatte og en omsetning på over 200 millioner koner og besitter sin posisjon som en av landets største i sitt fagområde. Selskapet forvalter i dag en eiendomsportefølje med en anslått markedsverdi på ca. NOK 50 mrd. Malling er lokalisert med hovedkontor i Oslo med avdelingskontor i Drammen og Stavanger.

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter