Kontorbygg

IF forsikring – stolt leverandør i over 15 år

Løsning Bilde, Digital Signage, Lyd, Videokonferanse
Bransje Forsikring
Når 2001-2017
Lokasjon Vækerøe, Oslo
Kunde Canon

Vi er svært stolte over å ha vært Ifs leverandør siden 2001, og har fått gleden av å jobbe sammen på mange ulike prosjekter på flere ulike lokasjoner.

I 2013 fikk vi gleden av å levere AV-løsninger til deres nye hovedkontor i Oslo. If ønsket et samlende fellesområde med skjermer med dynamisk innhold. Vi leverte LED-skjermer med Scala som gjør det lett å skape ulike stemninger med ulikt innhold, samt dele viktig informasjon. I samme bygg leverte et vi topp moderne møteromssenter i 1 etg. og effektive møterom i flere av de øvrige etasjene i bygget. Vi har også levert informasjonssystemer til Call-senterne og alle businessunitene i If i Norden. I 2015 fikk vi oppdraget med å levere AV-løsninger til Ifs nye kontorer på Hamar, samt det nye hovedkontoret for kundebehandling i Trondheim. Vi opplever If som et svært dynamisk selskap som til enhver tid søker muligheter til å bli bedre.

If er er størst på forsikring i Norden og har over 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum. Selskapet eies av det finske finanskonsernet Sampo. Konsernet er notert på børsen i Helsingfors. Selskapet har ca. 6 800 ansatte i Norden, hvorav 1 600 i Norge.

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter