Hotell

Hotel Continental

Løsning Bilde, Lyd
Bransje Hotell
Når 2014-2018
Lokasjon Oslo
Kunde Hotel Continental

Gjennom fire generasjoner har én og samme familie bygd opp og utviklet Hotel Continental til den virksomheten det er i dag; et av Norges flotteste femstjerners hotell og medlem i The Leading Hotels of the World. I tillegg til hotellets 155 rom og suiter, kan huset tilby fire restauranter og barer med mat og drikke i verdensklasse samt flere møte- og selskapslokaler.

Gjennom flere år har hotellet gjennomført en langsiktig modernisering. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene og vi er er stolte å få tilliten til å være hotellet leverandør. Lokalene fremstår i dag som usedvanlige ærverdige, hvor man har tatt vare på tradisjoner og samtidig bygget inn topp moderne teknologi. Vi har levert bilde og lyd til hotellets mange møterom, skjerm til fellesområde og lyd til hotells bar og utested.

«Continental Bankett og Konferanse setter høye krav til utstyret vi benytter, samt at det skal tilpasses våre estetiske krav. Anleggene er prosjektert og levert i henhold til våre spesifikasjoner til rett tid og til avtalt pris. Anleggene er komplekse. Presentations Data har en god teknisk forståelse, gode samarbeidsevner og høy teknisk kompetanse på sine serviceteknikere. Vi kan anbefale Presentations Data».

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter