Hotell

Hotel Bristol

Løsning AV
Bransje Hotell
Når 2018-2020
Lokasjon Oslo
Kunde Hotel Bristol

Ærverdige Hotel Bristol åpnet dørene for første gang i 1920. Med mye historie i veggene, nyrenovert interiør og en elegant atmosfære,stiller de høye krav til audiovisuelle løsninger. Hotellet har store, komfortable rom og suiter, et komplett treningsrom, samt flotte konferanse- og selskapslokaler. Hotellet har også tre serveringssteder Bristol Grill, Vinterhaven og Bibliotekbaren.  I 2018 startet hotellet på en omfattende renovering av samtlige rom. Presentations Data har levert AV løsninger i de fleste rom på hotellet. Vi har hatt stort fokus på å designe skjulte løsninger som ikke påvirker arkitekturen på hotellet. Hotellet ønsket å fremstå som et fremtidsrettet hotell som hadde det nyeste innen AV løsninger. I de største salene var det viktig for Presentations Data at løsningen var raider-vennlig for eventfirmaer slik at man slapp å bruke mye tid til opp- og nedrigg av eventer. Her skulle mest mulig være fast installert. 

 

Som en rød tråd i totalt 22 møterom med AV over IP. Her har vi lagt en infrastruktur basert på NVX fra Crestron. Samtlige rom har også to mulige tilkoblinger. HDMI og trådløs overføring via Clickshare. I den største konferansesalen Bristol Hall har vi 2 stk Samsung LED vegger i størrelse 4,8 x 2,7 meter. Denne har en pixel pitch på 2,5 mm. Lyd-løsningen er showmatch array fra Bose med Bose RMU som delay.

Hotellet ønsket å bruke salen for å skape en opplevelsesbankett og kunne tilby alle type eventer. I den sammenheng ble det installert en lysrigg på 58 stk motoriserte lamper. Her er det designet ferdig presets som hotellet kan bruke i forskjellige konferanse/ selskaper. Har kan man også fade enkelt på et 10 tommers styrepanel. Dersom det kommer eksterne teknikere, stiller hotellet med et eget MA lys bord og en digital lydmikser hvor man kan ta over hele salen. Lysløsningen er basert på Snow lamper fra First Audio. 

 

 

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter