Utdanning

Universitetet i Sørøst-Norge

Løsning Lyd, Videokonferanse
Bransje Skole og undervisning
Når 2017
Lokasjon Lørenskog, Norway
Kunde USN

Universitetet i Sør-Øst Norge har omtrent 18.000 studenter og 1.500 ansatte fordelt på sine åtte studiesteder i Sørøst-Norge. Campusene ligger i Drammen, Vestfold, Kongsberg, Ringerike, Bø, Notodden, Porsgrunn og Rauland. Avdelingen i Vestfold er størst med sine drøyt 5.000 studenter og 600 ansatte. For å støtte opp om sine ambisjoner har skolen valgt å utstyre klasserom, auditorier og flere lydstudioer med topp teknisk undervisningsutstyr. Høyskolen er i forkant når det gjelder effektive og praktiske tekniske løsninger i sine bygg.

Universitetet i Sørøst-Norge er en kunde med mangefasetterte utfordringer og kompliserte behov. Organisasjonen huser flere tusen mennesker i ulike utdanningsløp og ansatte med vidt forskjellige arbeidsoppgaver. Bygningsmassen er både ny og gammel og den ligger over et stort geografisk område. Det er mange mennesker involvert i langvarige prosesser, og USN stiller også høye krav til både profesjonalitet og utstyr. Det samme gjelder for funksjonalitet og intuitive systemer. Siden 2009 har Presentations Data hatt æren av å håndtere denne kundens totale audiovisuelle bestilling. Oppdragene har variert fra å oppgradere gamle bygg til å være med helt i starten av planleggingsfasen til nye bygg. Oppgavene spenner fra helhetlige løsninger for mer enn 20 000 mennesker til å skreddersøm av klasserom som med spesielle behov.

Vi har levert:

Presentations Data ble i 2009 valgt som AV-leverandør hos den gang Høgskolen i Vestfold, og er fortsatt eneleverandør av AV-løsninger til Universitetet i Sørøst-Norge.
Etter to fusjoner betjener de i dag alle våre åtte studiesteder. Vi opplever Presentations Data som en svært kompetent samarbeidspartner, de er profesjonelle i alle ledd, fra tilbudsfase til sluttføring av prosjekter. Prosjektledelse og teknikere er særs fleksible og lydhøre for endringer underveis. Våre prosjekter har alltid blitt ferdigstilt til avtalt tid.

– Børre Trondskog, Overingeniør AV, Universitetet i Sør-Øst Norge

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter