Kontorbygg

Braathen eiendom

Løsning AV
Bransje Eiendomsforvaltning
Når 2018
Lokasjon Vika, Oslo
Kunde Braathen eiendom

Braathen Eiendom stiller høye krav til sine tekniske løsninger og ønsker å tilby gjestene sine det siste innen audiovisuelt utstyr. Braathen Eiendom er et familieeid selskap som ble etablert i 1952. Deres eiendomsportefølje består av fem store profilbygg i Oslo, tre i Barcode, et i Vika og et høyteknologisk lagerbygg i Alf Bjerckes vei. Alle byggene har de rette kvalitetene for fremoverlente leietakere; grønn beliggenhet og attraktiv arkitektur.

Braathen Eiendom har utviklet sitt eget konsept “Flyt”, som skal gi kundene mer fleksibilitet, tilby fullservice og skape en møteplass for attraktive selskaper. Flyt er under utrulling, men når det er ferdig vil det si at leietakere i Haakon VIIs gate 2, og i Dronning Eufemias gate 8 og 16, kan benytte fasiliteter på tvers av byggene. Med Flyt kan man velge møterom, auditorier, restauranter, takterrasser og ekstra kontorplasser på tvers av Braathen Eiendoms lokasjoner. Dette gjør at arbeidsdagen til de 3500 menneskene som jobber i byggene kan flyte optimalt. Felles for alle lokasjonene er at de leverer en annen standard, et premiumkonsept hvor kvalitet og høyt servicenivå står sentralt.

I Haakon VIIs gate 2 finner du Vikas nye møteplass. Her har Braathen Eiendom lansert et premium møtesenter med det ypperste av fasiliteter og personlig service fra Braathen Eiendoms egne ansatte. Bevertningen leveres fra Restaurant Haakon i første etasje som drives av Dugurd. Her er både Braathens egne leietakere og gjester utenfra velkomne enten for en rask frokost eller en deilig lunsj. Maten er laget av sunne, bærekraftige råvarer fra bunnen av og tilberedt av noen av landets beste kokker. www.dugurd.no ; www.haakon7.no

Presentations Data har jobbet tett med Braathen Eiendom siden 2014. De er en ambisiøs kunde som stiller høye krav til sine tekniske løsninger og ønsker å tilby gjestene sine det siste innen audiovisuelt utstyr. Braathen Eiendoms standard stiller høye krav til maksimal oppetid, service og support for at gjestene alltid skal være fornøyde.

Ordtaket «På seg selv kjenner man andre» er beskrivende på at teknikken bare må fungere 100 % for å sikre en good feeling i en presentasjon. – Administrerende direktør i Braathen Eiendom, Leif Arne Rødnes.

Tekniske løsninger i dag er som hygiene aspekter å regne. De skal bare fungere og det skal være enkelt. Og da må vi ha en samarbeidspartner og leverandør som vi vet vi kan stole på og som alltid vil gjøre sitt ytterste for å finne den beste løsningen for oss og våre gjester. – Marianne Nygårdsæter, Konseptsjef.

For oss er Presentations Data en god samarbeidspartner som ser våre behov, er løsningsorientert og ikke kompliserer teknikk unødig. Kundefokus, brukervennlighet og rask respons er nøkkelord vi opplever at vi deler med Pdata. – Jørgen Fremstad, Prosjektsjef.

 

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter