Nyheter

Presentations Data vinner Orkla

Tekst Marked Publisert januar 25, 2019 kategori Nyheter

Presentations Data har vunnet avtale med Orkla og blir totalleverandør av AV-løsninger til deres nye hovedkontor Orkla City på Skøyen. Prosjektet består av et kontorbygg med bruksareal på 19.500 m2 samt 1.500 m2 boliger. Kontorbygget har en bygningsmasse på 7 etasjer og et tårn på 16 etasjer. Orklas nye kontorbygg skal være et fysisk symbol på hva Orkla står for. Det skal være innovativt og moderne, samtidig som det er tidløst og bærekraftig. Løsningene er gjennomtenkte, fremtidsrettede og fleksible.

Presentations Data skal levere AV-utstyr til hele bygget. Avtalen omfatter møterom, multirom, auditorium, LED-vegger og skjermer med Digital Signage, lyd, lys, styringssystemer og samhandlings-løsninger. Installasjonen skal skje i mars i 2019.

Vi ønsker å tilby alle ansatte innovative og moderne audiovisuelle løsninger som er intuitive å bruke. I løsningene fra Presentations Data inngår det spennende, nyskapende løsninger som vil gjøre Orklas nye kontor til en dynamisk arbeidsplass, sier Haakon Andreassen, Senior Vice President FM i Orkla.

For å lese mer om prosjektet se Orkla Citys egen blogg.

Nye Orkla City på Skøyen

Next article

Åpningsdatoen for Oslos nye hovedbibliotek er klar