Nyheter

Presentations Data har vunnet avtale med Gjøvik kommune

Tekst marked Publisert mai 02, 2018 kategori Nyheter

Gjøvik kommune har valgt Presentations Data som sin leverandør til oppgradering av audiovisuelt utstyr til deres nye Rådhus. Gjøvik kommune ønsker å skape et fremtidsrettet, tidsriktig, brukervennlig og driftssikkert audiovisuelt miljø i det nye rådhuset. Vi er stolte av å bli valgt som leverandør til dette prosjektet og ser frem til et spennende samarbeid.

Rammeavtalen omfatter alle AV-installasjoner i Gjøvik kommunes nye Rådhus, som blant annet inneholder små og store møterom, sikkerhetsrom, prosjektrom, vente- og samhandlingssoner. Avtalen er for 4 år og innebærer all kommunal utbygging samt serviceavtale på Rådhusets installasjoner.

Rehabiliteringen av Gjøvik Rådhus er allerede i gang. Prosjektet omfatter ombygging for å møte morgendagens krav til en funksjonell og effektiv arbeidsplass for Gjøvik kommune. Rådhuset huser politiske og kulturelle funksjoner, tjenester rettet mot borgerne og skal tilby attraktive arbeidsplasser for ansatte i organisasjonen. Det er stilt høye mål i prosjektet for kvalitet og energibruk. Prosjektet er underlagt en målsetning innen BREEAM om miljøklassifisering «very good». BEEAM er Norges ledende verktøy for miljøklassifisering av bygg. Gjøvik Rådhus blir det første Rådhus i Norge som oppnår slik klassifisering. Bygget skal stå ferdig i årsskiftet 2018-2019.

(Illustrasjoner: Kontur)

 

Next article

Vi ønsker Stian Andersson velkommen