Nyheter

Pressemelding / Nyhet

Tekst Pressemelding / Nyhet Publisert august 24, 2022 kategori Nyheter

Presentations Data styrkes etter sammenslåing

Sammenslåingen med AV Design har styrket Presentations Data kraftig innen design, installasjon, service og salg av audiovisuelle løsninger til næringsliv og det offentlige. – Sammenslåingen vil gjøre oss til et av Norges ledende selskap innenfor vår bransje, og sammen med AV Design kommer vi til å utvikle oss i en positiv retning i årene fremover, sier administrerende direktør Ted Åkesson. Han har stor tro på at sammenslåingen blir vellykket for begge selskap, deres ansatte og kunder. – Sammen med AV Design vil vi bli en bedre og sterkere konkurrent i markedet, men vi vil ikke bli så store at vi mister nærheten til kundene våre. Vi kommer selvfølgelig til å fortsette med det vi begge er kjent for, å sette kunden i fokus og alltid strekke oss litt lengre enn våre konkurrenter, sier han.

Sterkere og bredere fagmiljø

AV Design og Presentations Data har nokså lik struktur og forretningsmodell, noe som vil forsterke områdene de to selskapene er spesielt gode på. – Vi styrker oss på det vi kan innen design, installasjon, service og salg av løsninger og tjenester. Samtidig får vi et større og bredere fagmiljø som kan utvikles enda mer. Dette vil komme kundene våre til gode. Vi får en solid økonomi, økt installasjonskapasitet, flere sertifiserte programmerere og en styrket salgs- og serviceavdeling, forteller Ted Åkesson.

Skreddersyr audiovisuelle løsninger

Presentations Data har alltid vokst sammen med sine kunder. Selskapet har levert løsninger til blant andre Deichman, Elvia, SATS, Bertel O Steens og mange andre store aktører innen bransjer som industri, konferanse, restaurant og utested, transport, hotell, kontor, skole og undervisning. Med AV Design på laget, får Presentations Data en bredere kundebase, blant annet innen undervisning og i det offentlige. – Vi skal fortsette å lage sammensatte løsninger til kunder, men nå er vi enda sterkere med AV Design på laget. Vi kommer til å bli enda mer kompatible til å håndtere alt fra små til veldig store prosjekt, mener Ted Åkesson. Sammenslåingen blir gjennomført ved at P Data Holding AS, med hovedeier Axxelerator Capital AS, overtar majoriteten av aksjene i AV Design Lys Lyd Bilde AS. Som en del av transaksjonen blir aksjonærene i AV Design aksjonærer i P Data Holding.

Fakta om Presentations Data AS

  • Ble etablert i 1996
  • Lokalisert i Oslo
  • 26 ansatte
  • Er en spesialisert leverandør innen audiovisuelle løsninger: lyd, bilde, digital signage, hig end-møterom og styringssystem.
  • Er 90 prosent eid av Axxelerator Capital AS

Fakta om AV Design

  • Ble etablert i 2001
  • Lokalisert i Oslo
  • 18 ansatte
  • Selskap med høy kompetanse innen totalløsninger av: møterom – auditorium – museèr – messer – klasserom – kulturhus – ol.