Nyheter

Ny nettside og nye tjenester

Tekst Marked Publisert februar 23, 2018 kategori Nyheter

Vi lanserer nye nettsider! De nye sidene presenterer alle løsningene og tjenestene våre på en oversiktlig måte. På siden finner du også en oversikt over mange av de flotte prosjektene vi har levert for kundene våre.

Sammen med nettsidene lanserer vi også alle løsningene våre som en tjeneste. I stedet for å kjøpe utstyr, lisenser og installasjon kan du leie disse tjenestene direkte fra oss. Vi tar totalansvaret for drift, vedlikehold, opplæring, support og er alltid alltid er tilgjengelige slik at alt fungerer slik det skal – alltid.

Vi garanterer at vi til enhver tid har beredskap og tilgjengelig kompetanse tilgjengelig. Dere får rask respons, forutsigbarhet og trygghet for alle brukerne av løsningene. Ved bruk av fjernovervåking og automatisk varsling kan vi sikre at vi har full oversikt over løsningene til enhver tid, og vi kan gjøre nødvendige utbedringer og vedlikehold.

Du vil få et dedikert team fra oss, bestående av erfarne rådgivere og serviceteknikere som kjenner de aktuelle løsningene og behovene godt. Teamet jobber proaktivt for å sikre at potensielle utfordringer utbedres før de oppstår, og at dere alltid har løsninger og tjenester som dekker deres behov.

Ønsker dere mer informasjon om AV som tjeneste? Ta kontakt med oss!

Next article

Vi ønsker Andreas Nordstrøm velkommen!