Møteromsløsninger

Ønsker du digitale møteromsløsninger, som oppsett til videokonferanse, skjermer og lydutstyr? Presentations Data leverer markedets nyeste og beste AV-utstyr.

Videokonferanse

Digitale møter er blitt en stor del av hverdagen. Vi i Presentations Data er svært opptatt av innovasjon og nyskapende ideer. I over 20 år har vi tilbudt markedets nyeste og beste AV-utstyr til våre kunder og leverer komplette møteromsløsninger, inkludert lyd, lys og styringssystemer. Vi har det du trenger til å gjennomføre gode digitale møter. 

Smarte og effektive møteromsløsninger

For å gjennomføre et vellykket videomøte er det viktig å ha et system som fungerer optimalt. Oppdater og forny dine møte- og konferanselokaler, og gjør det enklere for deg selv og andre å være effektiv og produktiv på kontoret. Moderne og enkle digitale løsninger vil bli satt pris på av både ansatte, kunder og samarbeidspartnere. 

Styringssystemer 

Få en enklere hverdag ved å installere styringspaneler i dine møterom. Med slike paneler kan du enkelt ha kontroll på både ventilasjon, lys, lyd, gardiner og bilde i alle rom, uten å styre med mange forskjellige fjernkontroller. 

Systemene lar deg programmere ulike scenarioer slik at du kun ved å trykke på én knapp kan gjøre ditt møterom klart til en presentasjon, en workshop eller et styremøte. Du har også mulighet til å booke og sjekke ledighet av møterom via slike systemer. 

Lyd og bilde

Presentations Data skreddersyr lydløsninger til treningssentre, møterom, utesteder, butikker og restauranter, og er alltid på jakt etter nye møteromsløsninger som forbedrer våre kunders lydopplevelse desto mer. Tuningen og lyddesignet vi driver med er på et svært høyt nivå og av høy kvalitet.

Uansett hva du har behov for av skjerm, video og bilde, får du det hos oss. Vi gir deg det mest innovative utstyret innen bildeløsninger, blant annet skjermvegger, LED moduler og skjermer i ulike vinkler og former. Med dagens teknologi er alt mulig, og vi tilbyr alltid det nyeste av denne teknologien. 

Videokonferanse

Vi i Presentations Data hjelper deg å sette opp utstyr til videokonferanse i ditt møterom. Med riktig utstyr er du sikret en effektiv løsning for kommunikasjon med dine kunder og kolleger, uansett hvor de befinner seg.

På denne måten sparer du både tid og penger på å unngå å pendle, samtidig som du velger et grønnere alternativ og tar vare på miljøet.

Løsninger som Microsoft Teams

Med Presentations Data får du en brukervennlig løsning, tilpasset dine behov. Vi tilbyr løsninger og oppsett som Microsoft teams og videotjenester fra Pexip.

Begge er kostnadseffektive og enkle å bruke som et alternativ for det virtuelle møterommet, for alle på kontoret. De kan også brukes på alle enheter og plattformer. Vi hjelper deg å finne den løsningen som passer deg og ditt behov best. 

Hva er Microsoft Teams?

Microsoft Teams er et praktisk verktøy som lar deg gjennomføre enkel kommunikasjon og samhandling mellom enkeltpersoner eller grupper, over skjerm. Teams er et verktøy som er supert å ha i møterommet, spesielt for selskaper som har kunder/samarbeidspartnere langt unna, eller ansatte på hjemmekontor. Det fungerer for både store og små møter. 

Leverer og monterer løsninger til møterommet

Teams er tilpasset businessaspektet og gir godt bilde på skjerm, samt lyd av god kvalitet slik at man får med seg alt man skal. Du kan selv velge om du vil ha på kamera/video eller ikke, dette gjelder også mikrofon/lyd. 

Vi leverer og hjelper deg med montering av Microsoft Teams og andre lignende løsninger som gjør det enklere for deg å møte med dem du har behov for. 

Kontakt oss på e post eller telefon

La oss hjelpe deg å gjøre arbeidsdagene litt lettere på ditt kontor – vi introduserer brukervennlig løsninger, det nyeste, mest moderne utstyret – alt tilpasset ditt og dine ansattes behov. 

Gode løsninger på et møterom kan gjøre møteopplevelsen bedre for både kunder og ansatte, og dermed bidra til både bedre arbeidsmiljø og vekst i bedriften. Ring oss for montering av skjermer, lyd, kamera og andre løsninger. Vi hjelper deg også å koble trådløs laptop til løsningene.

Kontakt Presentations Data for markedets nyeste og mest effektive komplette møteromsløsninger. Vi har 20 års erfaring i bransjen og er stolte av vår lange og lojale kundeliste. 

Kontakt oss