Videokonferanse

Videokonferanse er fremtidens møteform. Med video kan du snakke ansikt til ansikt med kolleger eller kunder uavhengig av avstand. Mange velger å ha sitt personlige møterom i skyen, da det er enkelt å invitere hvem som helst uansett plattform. Dette bidrar til effektiv kommunikasjon med kunder og ansatte på tvers av virksomheten. 

 

Våre løsninger for videokonferanse er stabile og fungerer på alle enheter. Produktivitet handler ikke bare om tiden du sparer på å slippe reisetiden, men også om hvor bra videokonferansen fungerer. Vi er opptatt av at utstyret er brukervennlig og fungerer ved hjelp av et enkelt tastetrykk.

 

Skype for business

Skype for business er en av de mest populære programmene for videokonferanse. Vi tilbyr forskjellige løsninger for Skype som gir god lyd og bilde og sikrer en god face to face opplevelse.

 

Video as a service

Video as a service, er en abonnementstjeneste med et virtuelt møterom. Her kan deltagerne ringe inn uavhengig av hvilken plattform og enhet de sitter på. Dette gjør at kundene slipper å kjøpe dyr infrastruktur.

Alle løsninger

AV
Lyd
Bilde
Styringssystemer
Digital Signage