Møterom

Videokonferanse er fremtidens møteform. Med video kan du snakke ansikt til ansikt med kolleger eller kunder uavhengig av avstand. Mange velger å ha sitt personlige møterom i skyen, da det er enkelt å invitere hvem som helst uansett plattform. Dette bidrar til effektiv kommunikasjon med kunder og ansatte på tvers av virksomheten. 

 

Våre løsninger for videokonferanse er stabile og fungerer på alle enheter. Produktivitet handler ikke bare om tiden du sparer på å slippe reisetiden, men også om hvor bra videokonferansen fungerer. Vi er opptatt av at utstyret er brukervennlig og fungerer ved hjelp av et enkelt tastetrykk.

 

Microsoft Teams
Microsoft Teams  er en av de mest populære programmene for videomøter. Vi tilbyr forskjellige løsninger for Microsoft Teams som gir god lyd og bilde og sikrer en god opplevelse i videomøter.

 

Video as a service – Pexip
Presentations Data leverer videotjenester fra Pexip som tilrettelegger for effektiv og brukervennlig kommunikasjon og samhandling.
Tjenesten kan settes opp raskt og rimelig. Med virtuelt møterom kan deltagerne ringe inn uavhengig av hvilken plattform og enhet de sitter på. Dette gjør at man slipper å kjøpe dyr infrastruktur for å komme i gang. Med denne tjenesten kan man enkelt forvandle sin PC, Mac, telefon eller nettbrett til et videokonferansesystem.

 

Alle løsninger

AV
Lyd
Bilde
Styringssystemer
Digital Signage