Digital Signage

Vi er totalleverandør av Digital Signage. Vi designer, produserer, installerer, publiserer og oppdaterer signage løsninger  for selskaper, butikker, bensinstasjoner, restauranter, flyplasser og kjøpesenter. Vi former fremtidens digitale kommunikasjon med kreativt innhold og nyskapende teknologi. Med Digital Signage kan man ta kontroll over informasjon, slik at forbrukere alltid får riktig budskap til riktig tid. Vi tenker ikke over det, men Digital Signage ligger bak alle skjermer vi omgir oss med, fra togtider til menyer, reklameskilt og info-skjermer. Vi tilbyr en enkel og oversiktlig prisstruktur hvor du kan leie skjerm med publiserings verktøy og de tjenestene du trenger for en fast månedspris. 

Digital Signage er et verktøy som kan brukes både til intern og ekstern kommunikasjon, og det er lett å kommunisere ulike budskap til ønsket målgruppe. Alt dynamisk innhold kan vises på alt fra én til flere hundre skjermer. Brukervennlige design-verktøy som gjør det mulig å produsere eget dynamisk materiell på en enkel og rask måte.

Informasjonsskjermer er et godt verktøy for intern kommunikasjon i bedrifter. Digitale skjermer er også godt egnet til å vise menyer, togtider, vær- og trafikkmeldinger. Digital Signage er også en effektiv måte å vise vei på . I stedet for permanente skilt er rutene alltid dynamiske, og kan endres ved noen få tastetrykk. Dette gjør det mulig å tilpasse skjerminnholdet med logoer, video og sosiale medier for å sikre en varm velkomst for besøkende.

Digital Signage kan også ta utsmykkingen til et nytt nivå. Bruk av skjermer i kunstinstallasjoner, er en nyskapende måte å skape gode opplevelser på. Her kan man skape en spennende opplevelse i et rom som etterlater besøkende med et godt inntrykk.

 

Våre Digital Signage-kunder
I Presentations Data, jobber vi strategisk for å skape effektive, digitale løsninger. Vi er totalleverandør innen signage hardware og software, og har mange fornøyde kunder.

Alle løsninger

AV
Lyd
Bilde
Styringssystemer
Videokonferanse