Digital Signage

Vi er totalleverandør av Digital Signage. Vi designer, produserer, installerer, publiserer og oppdaterer signage løsninger  for selskaper, butikker, bensinstasjoner, restauranter, flyplasser og kjøpesenter. Vi former fremtidens digitale kommunikasjon med kreativt innhold og nyskapende teknologi. Med Digital Signage kan man ta kontroll over informasjon, slik at forbrukere alltid får riktig budskap til riktig tid. Vi tenker ikke over det, men Digital Signage ligger bak alle skjermer vi omgir oss med, fra togtider til menyer, reklameskilt og info-skjermer. 

Vi tilbyr en enkel og oversiktlig prisstruktur hvor du kan leie skjerm med publiserings verktøy og de tjenestene du trenger for en fast månedspris. Med Digital signage as a service, tar vi ansvaret for innholdsproduksjon, drift, support, publisering og vedlikehold av digital signage løsningene. Tjenesten inkluderer;

  • Rådgivning og work-shops
  • Innholdsproduksjon
  • Klargjøring og publisering av innhold
  • Beredskap, reserve-enheter og support
  • Overvåkning av løsning

Digital Signage er et verktøy som kan brukes både til intern og ekstern kommunikasjon. Det er lett å kommunisere ulike budskap til ønsket målgruppe. Alt dynamisk innhold kan vises på alt fra én til flere hundre skjermer. Brukervennlige design-verktøy som gjør det mulig å produsere eget dynamisk materiell på en enkel og rask måte. 

Våre Digital Signage-kunder
I Presentations Data, jobber vi strategisk for å skape effektive, digitale løsninger. Vi er totalleverandør innen signage hardware og software, og har mange fornøyde kunder.

Alle løsninger

AV
Lyd
Bilde
Styringssystemer
Videokonferanse