Bilde

Våre AV-løsninger hjelper deg med å ta kommunikasjon til neste nivå. Vi leverer innovative bildeløsninger som er skreddersydd til kundenes behov og bruksområde. Dette betyr blant annet at vi tar hensyn til lysstyrke, synsvinkel, avstand og lysforhold. Vi er alltid oppdatert og leverer det siste innen moderne skjermteknologi.

 

 

Skjermer er over alt vi beveger oss, og har ubegrensede bruksområder. Med dagens teknologi, trenger ikke en skjerm å være flat. Den kan bøyes og snus i alle ønskede vinkler, og festes horisontalt, diagonalt og vertikalt. Her er det bare fantasien som setter grenser. Vi leverer også skjermvegger, som er en kombinasjon av skjermer eller LED moduler. Skjermvegger kan tilpasses alle bruksområder fra kontrollvegger til kunstinstallasjoner i fellesarealer, auditorier, resepsjoner og på fasader. LED har uendelig mange bruksområder. Med LED kan man sette sammen moduler til den utformingen og formen man ønsker. I motsetning til skjerm, kan LED bygges i alle størrelser og formater og bygges på senere om man ønsker det. Vi leverer også projektorer som er godt egnet i auditorier eller steder hvor man ikke ønsker en fast installasjon.

 

Våre kunder er fornøyde

Noen av de største skjermløsningene vi har levert, er hos Varner. Der installerte vi Nord-Europas største LED vegg som måler hele 49 kvadratmeter! Les mer om vår leveranse hos Varner her

Presentations Data har siden 2003 hatt et tett samarbeid med Stortingets administrasjon. Presentations Data har levert audiovisuelle løsninger med styresystemer og digital signage til over 100 store og små installasjoner i Stortinget sine bygninger. Stortingssalen, Høringssaler og komitérom, kjellerstuen, lagtingsalen og historisk sal er noen av de største prosjektene. Les mer om Stortinget. 

Alle løsninger

AV
Lyd
Styringssystemer
Videokonferanse
Digital Signage