AV

Fremtiden handler om teknologi, og AV er et smart sted å begynne. Fremtidsrettede organisasjoner bruker moderne audiovisuelt utstyr i kommunikasjonen. Audiovisuelle løsninger gjør det mulig å effektivisere måten vi jobber på. Vi samarbeider med verdens beste leverandører av audiovisuelt utstyr for å skape effektive og funksjonelle møterom, auditorium og konferansesentre. Vi leverer AV blant annet til hoteller og resepsjonsområder, treningssentre, restauranter, butikker og flyplasser. Løsningene varierer etter bransje og bruksområde. Felles for dem er at de alltid er skreddersydd etter kundens behov.

 

AV as a service

Vi tilbyr våre kunder å levere alle løsninger innen AV og digital kommunikasjon som en tjeneste. Vi tar totalansvaret for drift, vedlikehold, opplæring, support og er alltid tilgjengelige slik at alt fungerer slik det skal – alltid.  Vi garanterer at vi til enhver tid har beredskap og kompetanse tilgjengelig. Dere får rask respons, forutsigbarhet og trygghet for alle brukerne av løsningene. Ved bruk av fjernovervåking og automatisk varsling kan vi sikre at vi har full oversikt over løsningene til enhver tid, og vi kan gjøre nødvendige utbedringer og vedlikehold.

Du vil få et dedikert team fra oss, bestående av erfarne rådgivere og serviceteknikere som kjenner de aktuelle løsningene og behovene godt. Teamet jobber proaktivt for å sikre at potensielle utfordringer utbedres før de oppstår, og sikrer at dere alltid har løsninger og tjenester som dekker deres behov. Teamet vil være tilstede i dine lokaler etter deres behov og ønsker.

Våre løsninger er brukervennlige og intuitive. Vi tilbyr opplæringsvideoer som på en enkel måte viser hvordan de ulike løsningene skal benyttes eller gjennomfører skreddersydd opplæring on-site etter behov.

Alle løsninger

Lyd
Bilde
Styringssystemer
Møterom
Digital Signage