Karriere

Vi er alltid på jakt etter nye medarbeidere som kan hjelpe oss med å skape fornøyde kunder. Vi synes vi det er spennende å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og mennesker, og motiveres av å skape de beste og mest brukervennlige løsningene. Det er mange gode grunner til å ønske seg en jobb i Presentasjons Data, her er noen av dem:

Spennende prosjekter

Vi jakter etter prosjekter med høy kompleksitet. Vår historie, vår posisjon og vårt anerkjente fagmiljø gjør at krevende og interessante prosjekter også søker oss. Faglig utfordrende prosjekter er en sterk motivasjon, og gir våre medarbeidere et vedvarende utviklingsfokus.

Sterkt fagmiljø

Det ligger i vårt DNA å begeistre våre kunder, og vi er best i bransjen til å innfri deres forventninger. Dette er mulig gjennom et sterkt faglig miljø som med fagspesialister med over 20 års erfaring.

Anerkjente kunder

I Presentations Data vil du få jobb med spennende og anerkjente kunder. Vi setter vi stor pris på kunder som krever. Kompetente kunder skaper driv og ambisjon – og ofte også de mest utviklende prosjektene. Vi fungerer også godt i rollen som veiviser for kunder som har begrenset erfaring med AV-løsninger og gir gode råd under hele prosjekter.

Ansvar og frihet

Hvert medarbeider i Presentations Data er unik. Vi legger  stor vekt på å sørge for at det er gode muligheter for hver enkelt til å utvikle seg og få ut det beste av seg selv ut i fra ambisjoner og potensiale. Dette betyr mye ansvar og frihet for hver medarbeider til selv å styre sin hverdag. Vi har flate strukturer som gjør at det er lett å involvere seg og å påvirke. Det er med andre ord frihet til å ta ansvar.

AV-tekniker

Vi søker dyktige teknikere til installasjon av morgendagens lyd- og bildeløsninger. Brenner du for…

søk nå

Key account manager

Er du en engasjert stjerneselger som ønsker å bidra til ytterligere vekst? Brenner du for salg,…

søk nå

Vi er alltid på jakt etter flinke folk!

Brenner du for teknologi og fornøyde kunder? Er du offensiv, entusiastisk og resultatorientert? Vi…

Oslo

søk nå