Infoskjermer

Ønsker du en løsning der du enkelt kan dele informasjon med valgt publikum? Med infoskjermer fra Presentations Data får du et brukervennlig kommunikasjonsverktøy. 

Ta kontakt

Du har kanskje sett skjermer med informasjon på venterom når du skal til tannlegen, på togstasjoner og flyplasser eller over disken i kiosker og kantiner? Disse kalles infoskjermer, og er gode løsninger for å kommunisere informasjon med publikum.

Hva brukes infoskjermer til? 

Infoskjermer, eller Digital Signage er verktøy som brukes til å digitalt kommunisere informasjon til en valgt målgruppe. Fordelen med slike digitale løsninger er at informasjonen du ønsker å dele kan deles og endres når som helst, og på så mange skjermer du vil. Slik er du sikker på at riktig informasjon når ut til riktig målgruppe til en hver tid.

 

Vi i Presentations Data er opptatt av å kunne tilby innovative løsninger, også innenfor Digital Signage. Er du kunde hos oss produserer og publiserer vi innhold til dine infoskjermer. Du får rådgivning og work-shops samt support, og vi vil også overvåke løsningen og sørge for at alt fungerer som det skal. 

Presentations Data har alltid det nyeste utstyret

Presentations Data har over 20 års erfaring når det kommer til levering av audiovisuelt utstyr, og er en ledende leverandør på det norske markedet. Vi streber kontinuerlig etter å tilby våre kunder det nyeste av AV- løsninger og -utstyr, og følger hele tiden med på markedet slik at vi er først ute med ny teknologi og innovative ideer.

 

Vi er stolte av å ha noen av landets fremste selskaper på vår kundeliste, og har levert utstyr til store navn som Thon Hotels, Handelshøyskolen BI, Sats, Vinmonopolet og Flytoget. Løsningene vi tilbyr er også tatt i bruk av offentlige aktører, som Stortinget.

Fokus på miljø og samfunn

Vårt fokus på innovasjon og å være fremtidsrettet gjelder også når det kommer til planeten vår. Presentations Data er en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift og medlem av FNs Global Compact Program, og svært opptatt av å delta i å skape bærekraftig utvikling for dem som kommer etter oss. Vi tror at teknologi er en sterk pådriver for dette.

 

Velger du oss som leverandør av dine AV løsninger, velger du en bedrift som tar sitt miljø- og samfunnsansvar på alvor, som setter strenge krav til sine samarbeidspartnere og som jobber for å bevare arbeidstakerrettigheter, samt motvirke korrupsjon.

 

Ta kontakt med Presentations Data når du ønsker å komme i gang med digital kommunikasjon. Vi setter opp infoskjermer, produserer innhold og følger opp alle deres løsninger.

Ta kontakt