Løsninger

Presentations Data er en totalleverandør av AV-løsninger. Vi leverer løsninger innen bilde, lyd, lys, videokonferanse, digital signage og styringssystemer.

AV

Fremtiden handler om teknologi og AV er et smart sted å begynne. Fremtidsrettede organisasjoner bruker moderne audiovisuelt utstyr i kommunikasjonen. Audiovisuelle løsninger gjør det mulig å effektivisere måten vi jobber på, fordi vi kan integrere data og automatisere funksjoner og prosesser.  Vi samarbeider med verdens beste leverandører av audiovisuelt utstyr for å skape effektive og funksjonelle møterom, auditorium og konferansesentre. 

AV
LYD

Lyd

Lyd er et effektivt virkemiddel for å motivere, glede, berolige og nyte. Vi har vi et brennende engasjement for god lyd. Vi er fremoverlente og elsker innovasjon. Derfor utforsker vi nye ideer og produkter for å komme med de beste og mest fremtidsrettede løsningene med kunden i sentrum.

Bilde

Våre AV-løsninger hjelper deg med å ta kommunikasjon til neste nivå. Vi leverer innovative bildeløsninger som er skreddersydd til kundenes behov og bruksområde. Dette betyr blant annet at vi tar hensyn til lysstyrke, synsvinkel, avstand og lysforhold. Vi er alltid oppdatert og leverer det siste innen moderne skjermteknologi.

Bilde
Styringssystemer

Styringssystemer

Vi brenner for å gjøre hverdagen lettere for våre kunder. Med våre brukervennlige styringspaneler kan du med et enkelt tastetrykk kontrollere flere komponenter i et rom, og du slipper alle løse fjernkontroller. Fra kontrollpanelet kan du enkelt styre gardiner(blending), lys, skjerm, lyd og ventilasjon.

 

Videokonferanse

Videokonferanse er fremtidens møteform. Med video kan du snakke ansikt til ansikt med kolleger eller kunder uavhengig av avstand. Mange velger å ha sitt personlige møterom i skyen, da det er enkelt å invitere hvem som helst uansett plattform. Dette bidrar til effektiv kommunikasjon med kunder og ansatte på tvers av virksomheten. Vårt videokonferanseutstyr er stabilt og fungerer på alle enheter. Produktivitet handler ikke bare om tiden du sparer på å slippe reisetiden, men også om hvor bra videokonferansen fungerer. Vi er opptatt av at utstyret er brukervennlig og fungerer ved hjelp av et enkelt tastetrykk.

Videokonferanse
Digital Signage

Digital Signage

Vi former fremtidens digitale kommunikasjon med kreativt innhold og nyskapende teknologi. Med Digital Signage kan man ta kontroll over informasjon, slik at målgruppen alltid får riktig budskap til riktig tid. Vi tenker ikke over det, men Digital Signage ligger bak alle skjermer vi omgir oss med, fra togtider til menyer, reklameskilt og infoskjermer.