Takk for et nytt, flott seminar! – Presentations Data AS

Takk for et nytt, flott seminar!

Tusen takk til alle som kom og gjorde dagen her hos oss så herlig! Vi håper dere har fått litt påfyll og masse nye idéer!

nytt bilde seminar blogg

Vårens seminar er nå unnagjort. Og vi sitter igjen med følelsen av at de aller fleste hadde en fin dag. Det hadde ihvertfall vi! Forhåpentligvis ble det noe læring også. Temaet denne gangen var kanskje ikke like underholdende som sist, men minst like viktig! Digitaliseringen kommer for fullt. Den er allerede her. Og vi håper at dagen igår fikk plantet noen ideer og tanker om hvordan vi kan utnytte den teknologien vi har idag på best mulig måte, for å få bedriftene våre raskere til mål.

Som vanlig startet vi dagen med en artist. Matilda åpnet med en nydelige fremført sang, for en stemme! Det var helt nydelig og satte standarden for dagen. Ekspertene måtte levere bra skulle de leve opp til dette.

Og det gjorde de. Anders Løkke fra Pexip var først ut. Her skulle det handle om video. Han var klar på at vi kommer til å bruke mer video i vår kommunikasjon og at det var helt avgjørende at ting fungerer på tvers av platformer. Man kaller det interoperabilitet. Hans teorier fikk støtte fra Martin Lønne fra Videxio. Som også overbeviste oss at bruken av videokonferanse er enklere, og rimeligere, enn noen gang før. Man trenger egentlig ikke mer enn smarttelefonen vi alle allerede har i lommen!

_Z0A3723   _Z0A3754   _Z0A3767

Kjetil Pettersen fra Video Film fortalte oss hvordan hverdagen vår kan bli mer automatisert og mer effektiv, og hvordan internet of things kommer til å forandre livene våre for alltid. Effektivitet er et nøkkelord her.

Før lunsj fikk også Kari Hornmoen fra Hjellnes Consult lov til å fortelle oss i hvilke muligheter lyset tilbyr. Hvordan vi blir påvirket av lyset rundt oss og hvordan vi med fordel kan bruke kunstig lys som virkemiddel for å øke vår produktivitet.

IMG_2115   _Z0A3799

Vi hadde en herlig lunsj i solskinnet på takterrassen i 9. etg. Her ble det spilt deilig musikk fra et Bose F1 anlegg, og vår egen Eirik leverte som DJ. Vi koste oss i den tidlige sommervarmen!

IMG_2205   IMG_2184

Mer musikk ventet oss tilbake i auditoriet etter lunsj. Jørn Hoel stod på scenen og fremførte en sang om mat og kjærlighet, før det var tilbake til alvoret.

Ted og Phi herfra fortalte oss mer om hvilke muligheter vi har idag, og hva som kommer i nær fremtid. Her ble det snakket om LED og OLED teknologi og andre kule produkter som Microsoft HoloLens. Etter det tok Bjørn Erik Hexeberg fra Bose og vår egen Frank Lerbak over men nå skulle det handle om lyd.

_Z0A3835   _Z0A3857   _Z0A3870

Helt tilslutt var det Patricia Stang Auseth fra Cisco sin tur til å prate om fremtiden og hvordan vi kan jobbe smartere og mer effektivt. Å legge til rette for at vi kan jobbe sammen, både internt og eksternt var et nøkkelpunkt her.

_Z0A3873   _Z0A3882   IMG_2175

Da ekspertene hadde sagt sitt ble det tid for å fortsette diskusjonene på taket i varmen som langt ifra hadde gitt seg. Vi satte stor pris på dere som ble igjen!

Skulle det være noen spørsmål som har kommet opp i etterkant er det bare å ta kontakt med oss på post@pdata.no eller ringe på 22 77 19 00 så har vi alltid tid til en prat!

Tusen takk til alle dere som kom. Det var en fornøyelse!

 

 

 


Til toppen