Takk for en fantastisk dag! – Presentations Data AS

Takk for en fantastisk dag!

Tusen takk til alle dere kjære kunder som kom. Vi håper dere hadde utbytte av dagen. Målet med dagen var å gi alle påfyll og det tror vi at vi klarte!

seminar-edited-03

Tusen takk for en fantastisk dag!

Tusen takk til alle dere kjære kunder som kom. Vi håper dere hadde utbytte av dagen. Målet med dagen var å gi alle påfyll og det tror vi at vi klarte!

Å formidle et budskap er en kunst og våre foredragsholdere, og ikke minst artister, behersket definitivt den kunsten. Det hele ble sparket igang av Helene Bøksle som fremførte den nydelige sangen Svalbard. Så var første foredragsholder klar: Takin Kroop forsikret oss om at vi ikke glemte nettet som en kilde til formidling av budskap og lobbying, og illustrerte litt av mulighetene som markedsføring på sosiale medier gir.

PHH_9290 seminar-edited-11 PHH_9500

Deretter var det Daneel Foyer som viste oss at kroppen avslører mye mer enn vi tror, etterfulgt av Rick Salmon som lærte oss hvor viktig stemmen vår er. Han viste hvordan vi kan bruke stemmen vår til å formidle et budskap!

seminar-edited-12

Vi kastet oss videre og hørte på Cecilie Thunem-Saanum fortelle oss om hvordan vi kan effektivisere våre møter, et poeng som traff oss alle. Før lunsj klarte også Stein Diesen fra Mercuri å fortelle oss hva man skal og ikke skal gjøre når man holder en presentasjon.

PHH_9414 PHH_9431 PHH_9472

Jørn Hoel gjenopptok showet etter lunsj med fengende blues. Deretter fikk vi høre om hvordan man kan bruke ordene og hva ord gjør i vår dialog med andre av Anders Sigrell, Professor i retorikk ved Lunds Universitet. Viktig lærdom var at alt kan tolkes på ulike måter, også ord! En god repetisjon av hvordan man lager en Powerpointpresentasjon leverte Marit Letnes fra Netlife Research, og deretter var Daneel Foyer igjen tilbake og viste oss hvor lette vi er å lede og hvor enkelt han avslører hva vi tenker. Alle de som holdt ut til siste taler, fikk være vitne til at Eric Edmeades lærte oss kunsten å stå foran en forsamling; The stage effect!

PHH_9530

 

Vi er svært glade for at det var så mange som kom og vi skal lage et utdrag som referat av de viktigste punktene – men som professor Anders Sigrell sa: «alt kan oppfattes på forskjellige måter!» Vi oppfordrer derfor alle som var med å skrive til oss og fortelle hva dere syntes dere lærte eller husker best!

PHH_9363 PHH_9347 PHH_9278 PHH_9213 PHH_9184 PHH_9172 seminar-edited-15 seminar-edited-09 PHH_9366 PHH_9407 PHH_9442 PHH_9194


Til toppen