Ullern VGS audiovisuell løsning av Presentations Data AS
ullernvgslogo

Ullern VGS

Ullern vgs er del av en fremtids-rettet skolefaglig avtale med Oslo Cancer Cluster (OCC), som sikrer samarbeid med næringsliv og forskningsmiljøer.

Nettside: ullern.vgs.no

Bransje:

Se alle våre prosjekter

Ullern VGS Ullern VGS Ullern VGS Ullern VGS Ullern VGS

Ullern VGS er del av en fremtidsrettet skolefaglig avtale med Oslo Cancer Cluster (OCC), som sikrer samarbeid med næringsliv og forskningsmiljøer. Ved skolestart 2015 flyttet Ullern videregående skole inn i et nytt og fantastisk bygg. Dette bygget deler skolen med forskning, næringsliv og sykehus, og blir en del av Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark (OCCI). For første gang samlokaliseres en videregående skole med et aktivt forskningsmiljø. Med åpne dører mellom de to håper man at resultatet blir målbart for begge parter. Kjernekompetansen i norsk kreftforskning får en felles arena. Sammen med Ullern videregående skole skrives det historie.

Ullern videregående skole har blitt en fantastisk skole med et auditorium der lyd og bilde er av ypperste kvalitet. De har fått en kjempe idrettshall med bilde og lyd og de har over 50 klasserom med interaktive tavler. Dette er et unikt prosjekt og vi er stolte over å ha vært en del av denne leveransen som har blitt helt unikt i sin evne til å tenke nytt. Digital Signage Scala er installert og i drift over hele skolen. Vi gratulerer!

Bli med på befaring hos Ullern VGS


Til toppen