Stortinget audiovisuell løsning av Presentations Data AS
stortinget

Stortinget

Stortinget er Norges nasjonalforsamling. Her sitter det 169 stortingsrepresentanter fra hele landet, som er valgt for en periode på fire år.

Nettside: stortinget.no

Bransje:

Se alle våre prosjekter

Stortinget Stortinget Stortinget Stortinget Stortinget

Presentations Data har i mange år hatt rammeavtale med Stortinget om levering av Audiovisuelle løsninger. Det siste i rekken av oppgraderinger er at 18 møterom har fått 85 tommers 4k skjermer.

Stortinget har de seneste årene satset på informasjonssystemet Scala.

Lagmannssalen er en annen av mange oppgraderinger som er foretatt i Stortingets fantastiske bygg. Vi kjenner alltid en viss ærefrykt når vi skal inn og montere tekniske løsninger i slike bevaringsverdige og historiske lokaler. Alt er fredet men behovet av effektive audiovisuelle løsninger er allikevel til stede. Utfordringer som å «gjemme» en projektor i en lysekrone kan f eks bli resultatet. Dette er oppdrag som krever det aller beste av oss og det er en glede å få lov til å strekke seg!

Stortingssalen har gjennomgått store endringer. Presentations Data har levert et styringsanlegg. Anlegget styres fra touchpaneler på presidentpodiet. Fra disse panelene har Stortingspresidenten og sekretæren mulighet til å styre flere av de tekniske systemene som er tilknyttet Stortingssalen.

Presentations Data leverer fortløpende oppgraderinger, service og vedlikehold til Stortinget.  Et samarbeid som vi setter stor pris på.

Bli med på befaring hos Stortinget


Til toppen