Schneider Electric Norge AS audiovisuell løsning av Presentations Data AS
schneider

Schneider Electric Norge AS

Schneider Electric er et globalt elektroteknikkonsern med hovedkontor i Paris, og virkomshet i mer enn 100 land.

Nettside: http://www.schneider-electric.no

Bransje:

Se alle våre prosjekter

Schneider Electric har flyttet inn i nytt hovedkontor på Ryen i Oslo og valgte Presentations Data som leverandør.

I Sandstuveien 70 bygget samlokaliseres alle Schneider Electrics avdelinger i Osloområdet. Bygget har som målsetting å være en av Norges mest energieffektive og skal BREEAM sertifiseres.

Det nye hovedkontor vil gi Schneider en sentral beliggenhet og nærhet til sine kunder. De vil legge til rette for en effektiv kommunikasjon mellom ansatte og med kunder i sitt nye kontor. Ambisjon er et levende kontor hvor kompetanse flyter internt og eksternt med våre kunder.

Schneider Electric har de senere årene bygget seg opp som en sentral leverandør av energieffektive løsninger til bygg, bolig, industri og infrastruktur, de engasjerer seg sterkt i klimadebatten og har etter hvert fått en posisjon som ledende talsmann for å få mer ut av den energien vi allerede har. Deres nye hovedkontor vil bli et eksempel på hva som er mulig å gjøre på dette området.

Bygget, får et kontorareal på cirka 9 500 kvadratmeter, cirka 4 000 kvadratmeter tekniske rom, garderober, parkering, med mer. Det er tegnet av Lund Hagem Arkitekter AS.

Det har vært en fornøyelse å være med i dette prosjektet for Presentations Data og vi fortsetter samarbeidet med løpende oppgraderinger.

Bli med på befaring hos Schneider Electric Norge AS


Til toppen