Sats ELIXIA RØA BAD audiovisuell løsning av Presentations Data AS
satselixia

Sats ELIXIA RØA BAD

Sats ELIXIA er Nordens største treningssenterselskap, og har over 160 sentre i Norge, Sverige og Finland.

Nettside: www.sats.no

Bransje:

Se alle våre prosjekter

Sats ELIXIA RØA BAD Sats ELIXIA RØA BAD Sats ELIXIA RØA BAD Sats ELIXIA RØA BAD Sats ELIXIA RØA BAD

SATS og ELIXIA fusjonerte i 2014 og skapte en ledende treningssenterkjede med en visjon om å spille en viktig rolle for helsen og livskvaliteten til mennesker i Norden. SATS- og ELIXIA-sentrene tilbyr moderne og funksjonell individuell og personlig trening samt gruppetrening i de største byene i Norge, Sverige og Finland. De jobber aktivt med nyskaping i markedet og lanserer hele tiden nye produkter og teknologier.

Mars 2015 åpnet Sats Elixia sitt nye vidundersenter med både badeanlegg og treningssenter under samme tak på Røa i Oslo. På ELIXIA Røa bad kan du oppleve en egen velværeavdeling, barnebasseng, vannsklie og svømmebasseng på 25 meter. På samme sted kan du også oppleve deres nye topp moderne treningssenter på 1900 kvm2.

Presentations Data er hatt gleden av å samarbeide med Sats Elixia gjennom mange år og det er en fornøyelse og inspirerende å få lov til å være med på et så spennende anlegg som dette. Løsningene til Sats Elixia skal alltid være eksperimentelle og framtidsrettet da de ønsker å lede an innen trening. Presentations Data leverer lyd og bilde med fokus på driftssikkerhet og enkel betjening i svært krevende omgivelser. Vi i Presentations Data tar av oss hatten og gratulerer til et visjonært og spennende senter på Røa!

Vil du være med å se og/eller trene?

Bli med på befaring hos Sats ELIXIA RØA BAD


Til toppen