Pelagia AS audiovisuell løsning av Presentations Data AS
pelagia

Pelagia AS

Pelagia AS er en ledende produsent av pelagiske fiskeprodukter til menneskelig bruk, og en viktig produsent av essensielle ingredienser i all type fisk- og dyre føde; protein konsentrat, fiskemat og fiskeolje. Selskapet har totalt 26 fabrikker i Norge, Storbritannia, Irland og Danmark.

Bransje: , ,

Se alle våre prosjekter

Pelagia AS Pelagia AS Pelagia AS Pelagia AS

Fiskerigiganten Pelagia flyttet høsten 2015 inn i nye lokaler i Bradbenken 1 i Bergen.

Pelagia valgte Bergen som hovedkontor ut fra kriterier som kritisk størrelse på byen, logistikk, hvor greit det er å komme seg til og fra, hvilke andre aktører som er i nærheten og hvor eierne synes det er greit med et hovedkontor.

Pelagia håndterer cirka en milliard kilo fisk, som sild og makrell. Halvparten av det Pelagia leverer er fisk til konsum, der så godt som alt eksporteres ut av landet. Den andre halvparten av fisken blir produsert til fiskemel og fiskeolje som blir brukt i fiske- og dyrefôr.

I sitt nye bygg i Bergen har Pelagia laget et bygg av ypperste klasse med all teknologi som kan gjøre arbeidsdagen både mer effektiv, mer miljøvennlig og morsommere! Her har de installert skjermer på hele 95», fantastisk lyd fra Bose, Digital Signage overalt og bookingløsning til møterommene med info-skjermer utenfor rommene. De har flere videorom, sosiale rom for de ansatte, gode installasjoner i kantinen og de har heller ikke glemt resepsjonen som en viktig del av konseptet. I call senteret har de det som mange drømmer om; informasjonsskjermer med mulighet til å trådløst overstyre budskapet slik at man når som helst kan vise noe annet.

Vi gratulerer til en modig og visjonær ledelse som har gjort dette mulig og vi er svært takknemlige for å ha vært med på reisen!

 

Bli med på befaring hos Pelagia AS


Til toppen