Kristelig Gymnasium audiovisuell løsning av Presentations Data AS
kg

Kristelig Gymnasium

KG er en tradisjonsrik kristen friskole som er åpen for alle. I mer enn 100 år har KG vært et alternativ for ungdommer i Oslo og omegn. Skolen har både ungdomsskole og videregående skole.

Nettside: www.kg.vgs.no

Bransje:

Se alle våre prosjekter

Kristelig Gymnasium (KG) er en kristen ungdoms- og videregående skole i Oslo. Skolen ble grunnlagt i 1913, av fem kristne organisasjoner, som privat gymnasium og fikk i 1967 også tillagt ungdomsskole. I dag eies skolen av Det Norske Misjonsselskap, Normisjon og Norsk Luthersk Misjonssamband. KGs ungdomsskoletrinn fikk i 2005 beste resultat av landets privatskoler. Skolen har flere søkere enn plasser. Skolen har derfor valgt å utvide til lokaler i Pilestredet 56.

Presentations Data AS har levert de audiovisuelle løsningene til den nye skolen. Vi har levert 17 undervisningsrom samt et stort auditorium. I undervisningsrommene har vi levert NEC projektorer med takfester og lerret. I auditoriet leverte vi projektor, BOSE programlyd, BluRay spiller, pc tilkoblinger integrert i talerstolen, motorisert lerret og lysregulering.

Vi gleder oss med skolen.

Bli med på befaring hos Kristelig Gymnasium


Til toppen