IF Skadeforsikring audiovisuell løsning av Presentations Data AS
IF

IF Skadeforsikring

If er Nordens ledende skadeforsikringsselskap med 3,6 millioner kunder. De eies av det finske finanskonsernet Sampo, og har ca. 6 800 ansatte.

Nettside: if.no

Bransje:

Se alle våre prosjekter

IF Skadeforsikring IF Skadeforsikring IF Skadeforsikring IF Skadeforsikring

Presentations Data er svært stolte over å ha vært leverandør til If siden 2001. Da  If Forsikring åpnet nytt hovedkontor på Vækerø i Oslo 2013 og Presentations Data fikk oppdraget med å flyttet dem fra Lysaker. Det fine med dette var at vi kunne ta med oss og beholde alt som var fint på Lysaker og samtidig oppgradere det som var nødvendig. If har fått et flott og topp moderne møteroms senter i 1 etg og effektive møterom oppover i etasjene.

I tillegg fortsetter If å videreutvikle sin satsning på Scala informasjonssystem til å omfatte ikke bare Call senterne, men generell informasjon i selskapet. Vi er svært stolte og glade for å få fortsette det gode samarbeidet vi har med If over hele landet.

I 2015 fikk Presentations Data også oppdraget med Ifs nye kontorer på Hamar, samt det nye hovedkontoret for kundebehandling i Trondheim!

Vi opplever If som et svært dynamiske selskap som til enhver tid søker muligheter til å bli bedre. Det gjelder selvfølgelig også innen AV og vi blir kontinuerlig involvert og gitt tillitt i nye prosjekter! Vi setter enormt pris på samarbeidet!

Vil du høre hvordan de gjør det? Ta kontakt med oss for en visning.

Bli med på befaring hos IF Skadeforsikring


Til toppen