Hotel og restauranthuset Continental audiovisuell løsning av Presentations Data AS
logocontinental

Hotel og restauranthuset Continental

Hotel Continental er et femstjerners hotell i sentrum av Oslo med 155 elegante hotellrom, 12 møte- og eventlokaler samt flere restauranter og barer.

Nettside: hotelcontinental.no

Bransje:

Se alle våre prosjekter

Hotel og restauranthuset Continental Hotel og restauranthuset Continental Hotel og restauranthuset Continental Hotel og restauranthuset Continental Hotel og restauranthuset Continental

Hotelldrift i fire generasjoner

Gjennom fire generasjoner har én og samme familie bygd opp og utviklet Hotel Continental til den virksomheten det er i dag; et av Norges flotteste femstjerners hotell og medlem i The Leading Hotels of the World.

I tillegg til hotellets 155 rom og suiter, kan huset tilby fire restauranter og barer med mat og drikke i verdensklasse samt flere møte- og selskapslokaler. Besøkende fra hele verden og stamgjester fra hovedstaden skaper en livlig og internasjonal stemning. Vår unike kunstsamling, historie og atmosfære bidrar til at oppholdet på Hotel Continental blir en femstjerners opplevelse. Hotel Continental er et naturlig valg når man trenger overnatting i Oslo sentrum. Store og små virksomheter legger sine konferanser og møter til hotellet, og mange privatpersoner feirer sine merkedager hos oss. Vi vil til enhver tid yte femstjerners service for å være det beste luksushotellet i Oslo.

Gjennom flere år har en modig og langsiktig ledelse pusset opp dette ærverdige hotel og restaurant hus. Her er ingenting overlatt til tilfeldigehetene og vier er stolte og ydmyke for at Presetnations Data har fått lvo til å være med på alle de oppgraderinger som har blitt gjort. Lokalene fremstår i dag som usedvanlige ærverdige og vakre, hvor man har tatt vare på tradisjoenr og samtidig bygget inn topp moderene teknologi.

Det er helt fantastisk vakkert OG funksjonelt og noen som er vel verdt et besøk, Bare ta kontakt for visning.

Uttalelse

Continental Bankett og Konferanse setter høye krav til utstyret vi benytter, samt at det skal tilpasses våre estetiske krav. Anleggene er prosjektert og levert i henhold til våre spesifikasjoner til rett tid og til avtalt pris. Anleggene er komplekse. Presentations Data har en god teknisk forståelse, gode samarbeidsevner og høy teknisk kompetanse på sine serviceteknikere. Vi kan anbefale Presentations Data.

Bli med på befaring hos Hotel og restauranthuset Continental


Til toppen