Framo AS audiovisuell løsning av Presentations Data AS
framologo

Framo AS

Framo AS er en ledende leverandør og produsent av pumpesystemer for shipping og offshore.

Nettside: framo.com

Bransje:

Se alle våre prosjekter

Framo AS Framo AS Framo AS Framo AS Framo AS

Framo AS flyttet inn i et nytt fantastisk bygg på Askøy utenfor Bergen i juni 2015. Vi føler oss beæret som fikk levere topp moderne og veldig spennende AV-løsninger til Framos nye bygg.

Alle møterom er utstyrt med store skjermer fra Sony, Crestronstyring og kvalitetslyd fra Bose. Firmaets undervisningsrom er utstyrt med Smartboard i tillegg til en 85″ Sony-skjerm. I den store kantinen er lydbildet tatt vare på ved å sette inn hele 68 innfelte høyttalere i taket slik at lyden blir godt fordelt utover området. Selskapets auditorium er blitt utstyrt med skikkelig lyd fra Bose, Crestron-styring, to projektorer fra Sony og en stor presentatørskjerm. Bygget har også treningssenter og et svømmebasseng som er utstyrt med god og kraftig lyd fra Bose. I svømmebassenget kan de ansatte selv styre musikken fra egne smarttelefoner. Treningssenteret er i tillegg utstyrt med infoskjermer for de ansatte.

Alt av AV styres via Crestrons nyeste paneler og systemene overvåkes via Crestron Fusion for å sikre så god oppetid som mulig.

Bli med på befaring hos Framo AS


Til toppen