Flytoget audiovisuell løsning av Presentations Data AS
Flytoget

Flytoget

Flytoget AS driver det hurtiggående toget som går mellom Oslo Lufthavn, Gardermoen og Oslo Sentralstasjon, og videre til Drammen sørvest for Oslo. I 2014 hadde Flytoget 6,8 millioner reisende, en punktlighet på 97 prosent.

Nettside: flytoget.no

Bransje:

Se alle våre prosjekter

Flytoget Flytoget Flytoget

Flytoget AS

Presentatations Data har satt opp de store skjermene ved flytoget på Gardermoen slik at du med en gang vet om du skal gå rolig eller løpe når man kommer ut gjennom tollen. Vi håper det er mange som setter pris på denne satsingen!

Samtidig har vi gjort det samme på Oslo S, i tillegg til informasjonskjermer med flyavganger. Takk til Flytoget som med denne satsingen gjøre det letter for alle oss som flyr!

Presentations Data har også fått lov til å levere Flytogets overvåkingssentral. Alle leveranser til Flytoget har ekstremt fokus på at alt MÅ fungere 24/7. Vi takker for tilliten!

Uttalelse

Flytoget har samarbeidet godt med Presentations Data gjennom flere leveranser, herunder visning av sanntidsinformasjon på Oslo Lufthavn og Oslo Sentralstasjon der kundeopplevelsen har vært et sentralt evalueringskriterie.

Presentations Data har ved samtlige anledninger demonstrert at de leverer i henhold til avtalen, følger prosjektene tett fra oppstart til overlevering og fungerer som en kompetent rådgiver.

Bli med på befaring hos Flytoget


Til toppen