Dana Petroleum audiovisuell løsning av Presentations Data AS
dana_logo

Dana Petroleum

Dana Petroleum er et oljeselskap som driver med leting, utvinning og produksjon av olje og gass, både onshore og offshore, i Europa, Midtøsten og Afrika.

Nettside: dana-petroleum.com

Bransje:

Se alle våre prosjekter

Dana Petroleum Dana Petroleum Dana Petroleum Dana Petroleum Dana Petroleum

Dana Petroleum er et oljeselskap med behov for å analysere og presentere meget avansert materiale, og som krever de nyeste tekniske løsningene i møterommene. Her var det flere ting som var viktig, men effektivitet og kvalitet stod øverst på listen da man skulle velge løsning i sine møterom. For å få best mulig bildekvalitet sammenliknet man ulike projektorer i en så kaldt «shoot out» her hos Presentations Data, og valget falt da på høykvalitetsprojektorer med full HD og som også gjengir farger korrekt. I tillegg valgte man automatisert brukergrensesnitt slik at det er enkelt å bruke løsningene, spesielt når man legger inn videokonferanse også. At kvaliteten i bildet avhenger av kildekvalitet gjorde at man også valgte fulle digitale løsninger for all bildeoverføring.

Dana ønsket også rene effektive lokaler og flyttet ut all synlig teknikk til serverrom, slik at varmeutvikling, samt kablingen, i rommene blir på et minimum.

Vi er svært glad for en god løsning til Dana og ønsker dem varmt lykke til; vi tar selvfølgelig jevnlige servicebesøk slik at alt er i orden.

Bli med på befaring hos Dana Petroleum


Til toppen