Aker Solutions audiovisuell løsning av Presentations Data AS
akersolutions

Aker Solutions

Aker Solutions er et internasjonalt oljeservice-selskap som leverer ingeniørtjenester, fabrikasjon, teknologiprodukter, vedlikehold, spesialist- tjenester og totalløsninger til oljeindustrien. Aker Solutions har rundt 17 000 ansatte i 20 land.

Nettside: akersolutions.com

Bransje: ,

Se alle våre prosjekter

Nytt bygg i Trondheim

Vi er svært takknemlige for å atter en gang ha fått levere avanserte audiovisuelle løsninger en til av Norges mest høyteknologiske selskaper innen offshore med svært høye krav til effektivitet, også når det gjelder sine AV løsninger.

Nytt bygg i Bergen

Nybygget i Bergen skulle ikke stå bak noen av andre byggene og tok i tillegg i bruks simuleringesanlegg og 3D løsninger på en enda mer elegant måte enn før. For hvert bygg blir naturlig nok løsningene mer effektive og smartere!

Nytt bygg på Jåttåvågen Stavanger

Det største bygget vi noen gang har gjort! Og kanskje for noen av de mest avanserte brukerne! Her er det 130 rom i tillegg til store videovegger, informasjonsskjermer og løsninger tilpasset alle ulike behov og krav fra brukerne! Bygge fremstår allikevel som åpent, stort, men svært innbydende! Vi gratulerer Aker Solutions til et fantastisk bygg og takker for at vi fikk levere!

Nytt bygg på Fornebu

Presentations Datas mest fantastiske oppdrag noensinne! De audiovisuelle løsningene skulle selvfølgelig ikke stå tilbake for de tekniske løsningene Aker Solutions jobber med ellers og prosjektrommene er både effektive og på mange måter revolusjonerende; her skulle AV virkelig tilrettelegge for effektive prosjekter og samhandling med alle i ett rom men med all informasjon tilgjengelig med et tastetrykk. Aker imponerte også da de satte sine arbeidsmåter og behov før arkitektur, utseende, konvensjoner osv – her var det virkelig brukerne som ble satt i sentrum!

I samme ånd har man laget rom som alle har sitt dedikerte bruksområde. Man velger rom etter hva man skal oppnå. Det har gjort at brukergrensesnittene blir enklere og løsningen mer eksakte. Det blir også letter for oss å lage skjulte driftssikre løsninger da vi kun skal tilfredsstille ett spesifikt behov i hvert rom!

Drift og vedlikehold

Et bygg med så mye avansert AV og så intensiv bruk, trenger service og vedlikehold. Presentations Data har derfor valgt å etablere oss i Stavanger.

Aker Solutions er et internasjonalt oljeservice-selskap som leverer ingeniørtjenester, fabrikasjon, teknologiprodukter, vedlikehold, spesialist- tjenester og totalløsninger til oljeindustrien. Aker Solutions har rundt 17 000 ansatte i 20 land.

 

Bli med på befaring hos Aker Solutions


Til toppen