Presentations Data ny partner hos Pexip! – Presentations Data AS

Presentations Data ny partner hos Pexip!

Videokonferanse er i en ekstremt hurtig utvikling. Det kommer mange nye måter å løse videokonferanse på, og alle skal kommunisere med hverandre. Da er det vakkert når Pexip tar det ansvaret!

pexip-2

Pexip er en skalerbar programvare som kobler sammen nesten alle ulike videoplatformer, og som installeres på din egen server!

Alt man trenger å gjøre er å kjøpe en programvare og installere, som hvilken programvare som helst. Og mens vi bruker løsningene, jobber Pexip kontinuerlig med å forbedre sin programvare. De tar høyde for nye krav og løsninger, og når de lanserer en ny versjon, så har vi kanskje ikke engang rukket å savne mulighetene enda!

Er man ikke fornøyd, så sier man opp avtalen! Det er kun en lisens.

Etter å ha solgt videokonferanseløsninger i 15 år, er disse programvareløsningene gull verdt! Man trenger ikke låse seg til en eller flere bokser!

Drifte selv!
Vi har en stund levert videoinfrastruktur gjennom Videxio og vi er strålende fornøyd! Men er det slik at du ikke vil ha løsningen i skyen eller gjerne vil ha den «in-house» så er Pexip løsningen. Bare følge linken her og prøv hvis du har lyst: https://www.pexip.com/fundamentals

Høy kvalitet på endepunkter til en overkommelig pris!
Pexip tilbyr ubegrenset antall deltakere til et enkelt endepunkt. Det betyr at du trenger ikke kjøpe flerpartskonferanse til hver kodek! Du trenger heller ikke lete etter alternativer til Cisco i de små møterommene. Sjekk ut Ciscos supre videokonferanseløsning SX10!

Vil du ha en presentasjon eller gjerne komme i gang med  én gang? Ta kontakt med Thomas på thomas@pdata.no!

 


Til toppen