Om oss – Presentations Data AS

Om oss

Presentations Data AS er en moderne integratør av audiovisuelle løsninger som leverer både konsepter og design så vel som innhold og presentasjoner. I tillegg er selskapet et av Norges mest effektive selskaper når det gjelder å installere store og komplekse audiovisuelle løsninger.  Vi leverer til alle typer virksomheter fra store selskaper til private villaer. Vår serviceavdeling er viden kjent som eksepsjonelt tilgjengelige og effektive.

Presentations Data har kontor i Oslo, Bergen og Stavanger og dekker Norge fra disse lokasjonene.

IMG_8291

IMG_8312_LITEN

IMG_8276_RED

Nyskapende

Presentations Data har en grunnleggende visjon; vi skal være nyskapende. Vi skal hver dag lete etter bedre og smartere løsninger enn det vi laget i går. I en verden hvor teknologien endrer seg kontinuerlig og hvor det blir lansert hundrevis av nye komponenter hver natt, er dette en ufattelig utfordring. Vi må finne en balanse mellom ny teknologi og hva som faktisk gjør nytte!

Entusiastisk

Menneskene som jobber i Presentations Data er unikt kunnskapsrike. Denne kunnskapen gjør først nytte når det blir brukt og delt med andre! En av våre viktigste verdier er å møte hvert nytt prosjekt med entusiasme og glede. Vi leter etter ny muligheter, hver gang!

Innmari greie

Presentations Data har en enkel leveregel: Å være innmari greie. Så enkelt er det! I dette ligger det også å se utenfor boksen; å se etter løsninger også når det ser mørkt ut. Det handler bare om å bry seg; bry seg på ordentlig!

Vår prosess

ide-w

Idé og konsept

design-w

Design

montering-w

Montering

programmering-w

Programmering

drift-w

Drift

AV skal være en del av organisasjonens strategi. AV skal bidra til å selskapet når sine mål. Å forstå hverandre er starten på ethvert prosjekt. Å innse mulighetene og også begrensingene er neste. Når de tekniske spesifikasjonene er klare begynner det fysiske arbeidet. Etter den fysiske installasjonen skal alle komponenter programmeres og justeres. Deretter er det igangsetting, kursing og drift  fulgt av service og vedlikehold. Ofte er prosessen over 2-3 år. Den er kompleks med en teknologi som utvikles hver dag og brukere som også er i utvikling. Det krever åpenhet, smidighet og mye erfaring.

Folkene våre

Det unike med Presentations Data er menneskene som jobber her. Å samle så mye kompetanse under et tak skaper i seg selv et svært dynamisk og utviklende miljø, men det viktigste er ambisjonen som ligger i bunnen: å bruke denne kompetansen til å hjelpe våre kunder å nå sine mål!

Prosjektene våre

Våre fantastiske kunder som sammen med oss skaper nye og enda smartere måter å jobbe på. Det er her magien oppstår. Når våre kunder deler sine drømmer og ønskemål med oss og vi gjør vårt ytterste for å finne løsninger som kan bidra til at de lykkes! Det er og forblir vår visjon; Alle skal lykkes!

Sertifiseringene våre

Presentations Data AS er en av de få AV leverandørene som har all kompetanse internt. Vi trenger ikke en tredjepart for å gjennomføre våre prosjekter. Fordelene er mange, men den største er at løsningene våre alltid er de smarteste i forhold til ny teknologi. Våre løsninger er også preget av at de som skal gjennomføre dem har vært med å lage dem byggbare. I  all tid etterpå er våre  kunder takknemlige for at vi har service på alt vi har levert og at vi kan oppgradere løsningene enkelt.

Å holde alle oppdatert innen hvert sine fagfelt er krevende og våre leverandører belønner oss med sine sertifiseringer.

Bose_cert cisco_cert crestron_cert scala_cert askcody

Samfunnsansvar og miljø – Vårt ansvar

miljo_banner

Vår visjon er «Du skal lykkes»

Vi leverer løsninger som gjør deg mer miljøvennlig!

Allerede her tar vi stilling til hva slags selskap vi ønsker å være. Og vi lever som vi lærer!
For oss handler samfunnsansvar om god etisk oppførsel og høy moral i alle sammenhenger. Vår grunder Mikael Ekblom har alltid sagt:  «det finnes ingen snarveier, bare hardt arbeid og ærlighet»
At «Du skal lykkes» det forplikter. Vi må levere løsninger som gjør deg bedre!

Våre løsninger hjelper miljøet!

Alle våre løsninger må støtte opp om det du mener er viktig. Og vi vet at du ønsker miljøvennlige løsninger fra en leverandør som støtter opp om felles samfunnsansvar.
Vi er langsiktige i vår tenking – akkurat som du.

Sammen har vi valgt noen verdier som vi støtter oss til når vi skal ta valg i hverdagen:

Nyskapende –  våre løsninger er tilpasset dine behov og fremtidsvisjoner.
Entusiastiske – vi bruker all vår kraft og glede til å se dine unike behov.
Innmari greie – du skal føle at vi alltid er innmari greie!

Vi har da verdier og visjoner som hjelper oss å ta samfunnsansvar, vi har ansatte som er delaktige i virksomheten vår og som utvikler seg både faglig og som personer. De er trygge på seg selv og deres familier er en del av oss. Eierne jobber i selskapet. Vi har orden i sysakene når det gjelder våre eksterne partnere og kunder. Vi bidrar aktivt utover vår virksomhet der vi kan i lokalsamfunnet. Vi stiller høye krav til våre leverandører. Vi jobber effektivt med miljø og vi har plettfri vandel. Da er det enklere å bidra.

Miljofyrtarn_farger FNs-Global-Compact_span8

Anno 1996

Presentations Datas historie handler om mennesker. Det handler om de første kundene som ga oss tillitt allerede i 1996 da vi startet opp et søster selskap i Norge fra det da store svenske Presentations Data AB (derav stavingen). Vi forstod at vi hadde kommet til et fantastisk land da Hydro Media på Solli plass kjøpte en av våre produkter i 1996.

PIC00020

Operasjonsrom

Presentations Data startet med å være en unik komptanse-hub for dataprojektorer. Kun dataprojektorer. Til å begynne med var vår slogan at vi solgte alle typer, slik at hos oss kunne man velge den som passet akkurat sitt behov. ‘’Alle projektorer på ETT sted’’.

Etter hvert ble alle merkene nesten like bra og vi valgte å satse sterkt sammen med en av produsentene i Fredrikstad; ASK. De var nære oss slik at servicen var eminent! Og de trodde på oss. På et tidspunkt var vi den nest største distributøren av dataprojektorer i Europa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I~000042

Presentations Data var helt overbevist om at vi skulle bli med å selge dataprojektorer. 2002 solgte vi mer enn 2000 ASK M3, en bitte liten bærbar projektor og salget toppet seg med enda en liten sak;  ASK M1. Takk til en fantastisk produktutviklingsgjeng i Fredrikstad og et suverent samarbeid.

Kundene våre

Vi kan ikke få takke våre kunder nok. Det er de som har trodd på oss, det er de som igjen og igjen har gitt oss nye utfordringer og dyttet og trukket oss fremover og oppover. For et eventyr.

Vi trodde hardt på å forbli en distributør av dataprojektorer. Men hva gjør man ikke for sine kunder!

Vi vil gjerne takke Cap Gemini som så absolutt ville at vi skulle gjøre hele AV- installasjonen da de flyttet til Hoff 2001. Det var første gang vi gjorde en komplett AV-installasjon med store lydinstallasjoner, styring etc.  Ikke lenge etterpå gjorde vi det samme for Ericsson i Grimstad som ledet fram til at vi fikk vårt virkelig store gjennombrudd innen AV med Ericssons avanserte nybygg i Asker 2002. DnB trykket oss deretter til sitt bryst og lærte oss gjennom en periode av 10 år, alt om å drive med installasjoner av Audiovisuelle løsninger i hverdagen med kontinuerlige oppgraderinger, flyttinger og alt med korte frister.

Cap Gemini 2000

Dark 2004

Lektern Juni 2007 006

Leverandørene våre

Presentations Data hadde selvfølgelig ikke kommet hit vi er uten at leverandørene hadde tillit til oss. ASK var vår store støttespiller med Ole Jørgen Fredriksen sammen med Henrik Breda og Anders Løkke.  Bose var tidlig på banen sammen Klas Hammarstrand og Per Morten Olsrud. Vi kunne fra første dag levere proff lyd!  Video Film med Paul Sutter og ikke minst Richard Ekaas gjorde vår introduksjon til Crestron svært rask.  Våre leverandører støtter oss i dag lojalt og når vi må levere 100 % så må de levere 110 %.

C10S_venstre

Operasjonsrom

Sats-Bislett-04

Folkene våre

Til alle dere som har gitt sin sjel for at Presentations Data har kunnet hjelpe våre kunder utover det som er å forvente; tusen takk! Fra tiden da de første ildsjelene turte å ta ansettelse hos oss til dagens kompetansegjeng som flytter oss flere skritt hver dag. Mange har vært med oss i 10 år eller mer! Det er også i dag det drivet og det ambisjonsnivået hos folkene våre, hver enkelt av de 60 ansatte, som gjør Presentations Data til det selskapet det er i dag!

Montør-Bergenjpg

PHH-0524

IMG_6547

Fremtiden vår er det vi selv lager den til.

 Vi ønsker å hjelpe våre kunder å nå sine mål.

Så enkelt er det.


Til toppen