Miljø – Presentations Data AS

Miljø

miljo2

Vi leverer løsninger som gjør deg mer miljøvennlig!

Allerede her tar vi stilling til hva slags selskap vi ønsker å være. Og vi lever som vi lærer! For oss handler samfunnsansvar om god etisk oppførsel og høy moral i alle sammenhenger. Vår grunder Mikael Ekblom har alltid sagt; «det finnes ingen snarveier, bare hardt arbeid og ærlighet»

Vår visjon er: «Alle skal lykkes». En visjon som forplikter. Vi må levere løsninger som gjør at du når målene dine! Presentations Data var det første AV-selskapet i Norge som ble miljøsertifisert, men vi har ikke tenkt til å gi oss med det!

Våre løsninger hjelper miljøet!

Vi i Presentations Data ønsker å ta vare på miljøet vårt. Vi tar bærekraft på alvor, og gjør det vi kan for å gi fremtidige generasjoner like forutsetninger som oss. Vi er langsiktige i vår tenking! Sammen har vi valgt noen verdier som vi støtter oss til når vi skal ta valg i hverdagen:

Nyskapende –  våre løsninger er tilpasset dine behov og fremtidsvisjoner.

Entusiastiske – vi bruker all vår kraft og energi til å løse dine unike behov.

Innmari greie – du skal føle at vi alltid hjelper deg og ser etter løsninger!

Vi har verdier og visjoner som hjelper oss å ta samfunnsansvar, vi har ansatte som er delaktige i virksomheten vår og som utvikler seg både faglig og som personer. De er trygge på seg selv og deres familier er en del av oss. Eierne jobber i selskapet. Vi har orden i sysakene når det gjelder våre eksterne partnere og kunder. Vi bidrar aktivt utover vår virksomhet der vi kan i lokalsamfunnet. Vi stiller høye krav til våre leverandører. Vi jobber effektivt med miljø og vi har plettfri vandel. Da er det enklere å bidra.

Tre nye år som miljøfyrtårn!

Presentations Data er stolte av å meddele at fra og med mai 2016 er vi godkjent som miljøfyrtårn i tre nye år fremover! Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Presentations Data var det aller første AV-selskapet til å bli sertifisert, og er veldig stolte av å bli det igjen. Vår satsing på miljø fortsetter!

«Virksomheten har høy miljøprofil og har et bevisst forhold til miljøfyrtårnkravene» (Anne Merethe Baardvik, Sertifisør på vegne av Oslo kommune.)

 

 

Miljofyrtarn_farger global-compact    grønt punkt    elretur

Vi oppdaterer bilparken!

Nå tar vi satsingen vår på miljø enda ett hakk videre. Vi bytter nemlig ut store deler av bilparken vår med elektriske biler! Våre løsninger hjelper miljøet ved å holde folk tilkoblet, og være med på å minske behovet for transport og forbruk. Man trenger ikke lenger fly fra Oslo til Bergen for et møte,  men kan bare ta det over videokonferanse. Kommunikasjon skjer digitalt og sømløst, som skaper mindre behov for papir. Likevel er vi i Presentations Data mye på farten. For noen må jo installere, drifte og vedlikeholde våre installasjoner! Og noen må jo passe på at kundene er fornøyde. Dette er umulig uten muligheten for transport, men hvorfor ikke da gjøre transporten så miljøvennlig som mulig? Jo, for oss var det en selvfølge. Med elektriske biler bidrar vi til å holde luftkvaliteten god og klimagassutslippene nede, samtidig som vi opprettholder effektivitet i vårt arbeid!

– Våre løsninger hjelper miljøet

Bil_2

Bil_4

leaf


Til toppen